Yleiset ehdot

Verkkokaupan vastuullisena kauppiaana toimii MedKit Finland Oy, Oulu.
Sähköinen kauppapaikkamme noudattaa Kuluttajansuojalakia etämyynnistä.

ASIAKKAAT
Verkkokaupan tuotteita voivat ostaa yksityishenkilöt, yritykset sekä muut tahot Suomessa ja yritykset ulkomailla.

TILAAMINEN
Tuotteen tilaaminen tapahtuu valitsemalla tuote, koko, sekä kappalemäärä. Tilaajan on annettava kaikki tarpeelliset tiedot, jotka ostoskoriin on merkitty tähdellä. Tilaamisen yhteydessä tilaajalle luodaan verkkokauppaan asiakastili, josta voi seurata tilauksen etenemistä.

MAKSUTAVAT
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Yritykset voivat maksaa myös laskulla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla, MedKit Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSAJAT JA -TAVAT
Tuotteet lähetetään yleensä viimeistään seitsemän päivän kuluessa tilauksesta. Niissä tuotteissa, joissa toimitusaika poikkeaa edellä mainitusta, informoimme siitä asiakasta.
Toimitus tapahtuu ensisijaisesti Postin tai Matkahuollon välityksellä. Asiakas vastaa lähetyskuluista.

MAKSUTAVAT JA MAKSUT
Yksityishenkilöille ja toiminimille myymme ainoastaan verkkopankkimaksulla. Mikäli yksityishenkilö tai toiminimi tilaa tuotteita laskulla niin tilaus muutetaan automaattisesti ennakkolaskutilaukseksi.

Yrityksille ja yhteisöille myymme laskulla. Yritysten ja yhteisöjen on ilmoitettava Y-tunnus ja muut tilauksen käsittelemiseksi tarvittavat tiedot tilausta tehdessään. Tarkistamme yrityksen luottotiedot ennen tilauksen toimittamista ja mikäli maksuhäiriöistä on merkintä tai luottotietoja ei löydy, tilaus toimitetaan ennakkomaksutilisiirron jälkeen.
Viivästyskorko korkolain mukaan. Muistutusmaksu 5 euroa.
Kaikki tuotteet ovat MedKit Finland Oy:n omaisuutta kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Ennakkolaskulla maksetut tuotteet toimitetaan asiakkaalle, kun maksu on suoritettu MedKit Finland Oy:n tilille. Tilattujen tuotteiden pakkaus- ja postikulut riippuvat valitusta toimitustavasta. MedKit Finland Oy varaa oikeuden veloittaa ylisuurista lähetyksistä pakkaus- ja postikulut todellisten kulujen mukaisesti. Pidätämme oikeuden korjata/muokata mahdollisia virheellisiä hintoja.

ARVONLISÄVERO
Kaikki lopulliset myyntihinnat sisältävät ALV:n (24%).

PALAUTUSOIKEUS
Kuluttajilla on Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautuksen hyväksymisen ehtona on se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Palautuksen toimituskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautetuista tuotteista hyvitämme niistä maksetun summan toimituskuluja lukuunottamatta takaisin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen palautumisesta myyjälle. Osa valikoimamme tuotteista on tilaustuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta. Informoimme asiakasta tästä ennen tilauksen vahvistusta.

HUOM! Poistotuotteilla ei ole palautusoikeutta.

TUOTETAKUU, HUOLTO JA KORJAUS
Tuotteen mukana toimitetaan tiedot mahdollisesta takuusta sekä huolto- ja korjauspalveluista.