TECcare® Protect alkoholiton käsien desinfiointivaahto 50ml

4,33 €
Sis. Alv 5,37 €
Tuotenumero
1005011

Pitkäkestoinen antimikrobinen teho

Ainutlaatuisen tuoteteknologian avulla voidaan saavuttaa pitkäaikainen suoja, jopa 2 - 4 tunnin ajaksi. TECcare® Protect käsien desinfiointivaahto on alkoholiton, klooriton ja hajusteeton. Pieni 50ml pullo sopii erinomaisesti esimerkiksi matkakäyttöön, käsilaukkuun ja reppuun. Käsien desinfiointi on mahdollista aina sitä tarvittaessa!

Hajusteeton & turvallinen

TECcare Protect käsien desinfiointivaahto on vesipohjainen, alkoholiton, klooriton ja hajusteeton käsidesivaahto, jota on miellyttävä käyttää sen hoitavan koostumuksen ansiosta. 

Vaahto haihtuu iholta täysin kun se on levitetty, mutta teho säilyy myös tuotteen haihduttua. TECcare Protect on tehokas, mutta turvallinen, eikä se sisällä lainkaan alkoholia tai klooria. 

TECcare Protect on erittäin tehokas, kostetuttava ja laajavaikutteinen käsien desinfiointivaahto. Protect sopii käytettäväksi myös lapsille. 

Pitkäkestoinen antimikrobinen teho

Protect tehoaa bakteereihin, viruksiin ja sieniin. Laajat ja vaativat laboratoriokokeet osoittavat TECcare Protectin tuhoavan vähintään 99,9% bakteereista ja viruksista. Tuotteen on todettu tuhoavan jopa 15 sekunnissa yleisimmät tartunnanaiheuttajat mm. E. Coli, MRSA ja pseudomonas. 

  • Pitkäkestoinen antimikrobinen teho
  • Tehoaa myös koronaan
  • Hajusteeton & haihtuu iholta täysin
  • Tehokas, mutta turvallinen

TECcare Protect 50ml pullo sopii erinomaisesti matkakäyttöön, käsilaukkuun ja reppuun. Pieni pullo on helppo ottaa huomaamattomasti mukaan, joten käsien desinfiointi on aina saatavilla kun sitä tarvitset! 

 

Related Media
TECcare® Protect alkoholiton käsien desinfiointivaahto 50ml tuotelehti1005011.pdf
TECcare® Protect alkoholiton käsien desinfiointivaahto 50ml käyttöturvatiedote1005011_ktt.pdf

Ota Yhteyttä