SAM Sling II lantiotukivyö

126,99 €
Sis. Alv 157,47 €
Tuotenumero
67100434

SAM Sling on suunniteltu kliinisten kokeiden avulla siten, että se tukee lantiota juuri oikealla voimalla, ei liian tiukasti tai liian löysästi. Vyö on kompakti ja helppokäyttöinen (vain 3 vaihetta) sekä nopeasti asetettavissa, yleensä tämä onnistuu alle minuutissa. Standardikoko sopii 98 prosentille aikuisväestöstä. Vyö antaa selkeän palautteen tuntumalla ja äänellä, joten oikein asettaminen on helppoa.

SAM Sling on suunniteltu kliinisten kokeiden avulla siten, että se tukee lantiota juuri oikealla voimalla, ei liian tiukasti tai liian löysästi.

Patentoitu Autostop-vyö pysäyttää kiristämisen, kun oikea puristusvoima on saavutettu. Tämä on tärkeää stressaavissa tilanteissa, jolloin olisi muuten mahdollista kiristää tukivyö liian tiukalle. Lääkärit ympäri maailmaa toteavat, että lantion oikeanlainen tukeminen on äärimmäisen tärkeää ensimmäisen "kriittisen tunnin" aikana murtumisesta.

Vyö on kompakti ja helppokäyttöinen (vain 3 vaihetta) sekä nopeasti asetettavissa, yleensä tämä onnistuu alle minuutissa. Standardikoko sopii 98 prosentille aikuisväestöstä. Vyö antaa selkeän palautteen tuntumalla ja äänellä, joten oikein asettaminen on helppoa.

Sam Sling on kestävä, joten se toimii hyvin äärimmäisen kosteissa ja kuumissa/kylmissä olosuhteissa. Kovat/terävät esineetkään eivät vahingoita vyötä. Vyö kestää myös röntgen-säteitä ja magneettikuvausta ja se on helppo puhdistaa tavallisilla tai antimikrobisilla pesuaineilla.

 Tekniset tiedot 

- CE-hyväksytty
- ISO 13485:2003
- NSN# 6515-01-509-6866
- ASTM Standard F2428-04
- Valmistettu Yhdysvalloissa

Tuotekoodit:

SL556652_S: Sam Sling, koko S
MK_PS301OBEN: Sam Sling, koko M (standard)
SL556652_L: Sam Sling, koko L

 

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua

Ota Yhteyttä