Verenpainemittarit

Verenpainemittarit helposti ja nopeasti MedKit verkkokaupasta

Verenpainemittari on laite, jolla voi mitata verenpaineen helposti kotioloissa. Verenpainemittari sisältää mansetin, joka kiedotaan olkavarren ympärille. Laite pumppaa mansettiin mittauksen yhteydessä ilmaa, mistä syntyy puristava tunne. Mittarin tarkoitus on mitata veren systolista ja diastolista painetta.

Automaattiset verenpainemittarit ->

Voinko mitata verenpaineeni itse?

Automaattiset verenpainemittarit sopivat erinomaisesti kotikäyttöön ja niillä pystyy mittaamaan verenpaineen itse. Mittarit ovat tarkkoja ja helppokäyttöisiä, joten mittaustuloksiin voi luottaa myös kotioloissa. 

Kehittyneet verenpainemittarit tunnistavat verenpaineen lisäksi myös epäsäännöllisen sydämen rytmin kuten tämä Riester ri-champion smartPRO -mittari. 

Myymämme verenpainemittarit ovat kliinisesti validoituja.

Manuaaliset verenpainemittarit ->

Manuaaliset verenpainemittarit ovat terveysalan ammattilaisten suosiossa. Erona digitaalisiin vastineisiin, manuaalinen aneroidimittari vaatii kokemusta ja tietämystä, sillä paineen havaitseminen riippuu käyttäjästä. Osaavissa käsissä manuaaliset verenpainemittarit ovat erittäin tarkkoja ja luotettavia. 

Verenpainemittarin mansetit ja tarvikkeet ->

Mikä mansetin koko on sopiva? Kuinka valitsen oikean mansetin? Tarvitsetko apua oikean mansetin valitsemiseen? Kokeile mansetti hakuapuamme osoitteessa mansetti.fi