Hengityssuojaimet ja Kasvomaskit

Hengityssuojaimet ja Kasvomaskit

FFP2 ja FFP3-hengityssuojaimet helposti verkkokaupasta!

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman hengityssuojaimia, jotka antavat tehokkaan suojan haitallisia partikkeleita vastaan. Tiivis FFP -maski antaa tehokkaan suojan esimerkiksi haitallisilta infektionaiheuttajilta, kuten bakteereilta ja viruksilta, jotka saattavat levitä ilmatilassa.

FFP2-maskit suojaavat käyttäjäänsä tehokkaammin.

Korkeamman suojaustason omaavat FFP2 - ja FFP3 -standardoidut hengityssuojaimet ehkäisevät tehokkaammin esimerkiksi viruksen leviämistä kuin kirurgiset maskit. Hengityssuojaimet myös suojaavat paremmin käyttäjäänsä, sillä FFP -maskit suodattavat myös sisäänhengitettyä ilmaa tehokkaasti. 

Kingfa Hengityssuojain

 

Hengityssuojain suodattaa myös sisäänhengitettyä ilmaa

Hengityssuojaimet suodattavat myös sisäänhengitetystä ilmasta hiukkasia, pölyjä, taudinaiheuttajia ja muita haitallisia partikkeleita. FFP2 ja FFP3 -hengitysuojaimen tarkoitus on suojata käyttäjää ilman epäpuhtauksilta. 

Hengityssuojaimet ovat yleisesti luokiteltu kolmeen eri suojauskategoriaan joista suositellut tasot ovat:

 • FFP2 Hengityssuojaimet suojaavat käyttäjäänsä oikein käytettynä tehokkaasti pienemmiltäkin hiukkasilta kuten bakteereilta ja viruksilta. Tason FFP2 hengityssuojain suodattaa vähintään 94% ilman epäpuhtauksista.
 • FFP3 Hengityssuojaimet ovat parasta suojaustasoa, jotka suojaavat FFP2 -tason tavoin käyttäjäänsä pienemmiltäkin hiukkasilta. Tason FFP3 hengityssuojain suodattaa vähintään 99% ilman epäpuhtauksista.

Mikä hengityssuojain soveltuu minulle? 

Yleisesti FFP -maskit ovat sopivia epäpuhtaissa, pölyisissä tiloissa työskentelyyn tai kemikaalien käsittelyyn. Suojaimet ehkäisevät haitallisten partikkeleiden, kemikaalien, taudinaiheuttajien ja aerosolien pääsyä sisäänhengityksen kautta keuhkoihin saakka, sillä ne pysähtyvät tehokkaasti hengityssuojaimen kerroksiin. 

Kun halutaan ehkäistä mahdollisten taudinaiheuttajien leviäminen omasta hengitysilmasta, FFP2 - ja FFP3 -maskit ovat parhaita vaihtoehtoja. Nämä luokkastandardit täyttävät suojaimet voivat estää mikrobien leviämistä käyttäjästä ympäristöön ja muihin ihmisiin. 

Kuinka usein hengityssuojain pitää vaihtaa tai kuinka hengityssuojain laitetaan?

Lue Yleinen käyttöohje hengityssuojaimille

Rajaa tuotteita
Rajaukset
 1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. {{getFormattedData(product, 'name')}}
  Ladataan....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ota Yhteyttä