WellionVet Gluco Calea -testiliuska, 50 kpl

TUotekoodi: WELLVET715

WellionVet Gluco Calea -testiliuska

 • Kuvaus
 • WellionVet  Gluco  Calea  -testiliuskat  ovat  glukoosispesifisiä ja perustuvat  biosensoreihin. Liuskoilla voi mitata glukoosin kapillaari- eli hiussuonten kokoverestä  (kissat, koirat ja hevoset) muutamassa sekunnissa ja niihin tarvitaan vain pieni määrä verta.

  Jotta jokainen testi antaa tarkan tuloksen, kissoille, koirille ja hevosille on kehitetty yksilölliset koodisirut.

  Tämä ominaisuus poistaa vääränlaisen kalibroinnin aiheuttaman virhemahdollisuuden. Mittaustulokset plasmasta ovat vertailukelpoisia laboratoriotulosten kanssa. Tarkista, että  kontrolli-ikkuna on täyttynyt kokonaan verinäytteellä saadaksesi luotettavan tuloksen.

  WellionVet Gluco Calea -mittarille on kolme yksilöllistä koodisirua kissan, koiran tai hevosen mittauksiin. Käytä aina oikeaa koodisirua (toimitetaan testiliuskapakkauksissa) varmistaaksesi, että mittari antaa luotettavan tuloksen. Näin voidaan parantaa lemmikin diabeteshoidon tasapainoa.

  Huomioi, ettei mittari anna mittaustulosta ilman koodisirua. Kun avaat uuden liuskapakkauksen, ota käyttöön uudessa pakkauksessa olevista siruista oikealle eläinlajille kalibroitu siru.

  Käyttöohjeet

  Tuotenumero WELLVET715

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista