Usein kysytyt kysymykset

1. Ketkä ovat tyypillisiä asiakkaitanne?

Tyypillisimpiä asiakkaitamme ovat terveydenhuollon, pelastustoimen ja sairaankuljetuksen organisaatiot ja suuryritykset.

2. Saavatko yksityiset, yritykset ja urheiluseurat ostaa tuotteitanne?

Kyllä. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain, yksityishenkilöille esimerkiksi kuumemittareita ja yrityksille muun muassa ensiaputuotteita. Urheiluseuroille meillä on tarjolla laajempi konsepti, jolla voi hankkia säästöjä keskittamällä tavarahankinta meille. Kerromme siitä lisää mielellämme.

3. Voiko tilata ilman, että rekisteröityy verkkokauppaanne?

Tilaaminen on mahdollista ilman rekisteröitymistä. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

4. Miksi tuotteista on näkyvillä veroton ja verollinen hinta?

Tuotteista on näkyvillä molemmat hinnat, koska osa asiakkaistamme tarvitsee hintatiedot verottomina ja osa verollisina.

5. Mistä tuotteet tulevat?

Liikeideamme on toimia ensihoitotuotteiden varastona, jonne hankimme tuotteita Suomesta, EU-alueelta ja EU:n ulkopuolelta. Näin pyrimme säästämään hankinnoista vastaavien henkilöiden aikaa ja vaivaa.

6. Montako tuotetta teillä on valikoimassa?

Verkkokaupassamme on yli 5000 tuotetta. Lisätietoa tuotteista voi tiedustella sähköpostitse info(at)medkit.fi ja puhelimitse numerosta 010 311 3080 (klo 8-16)

7. Onko tuotteistanne saatavissa tuotekuvastoa?

Toistaiseksi emme ole tuottaneet tuotekuvastoja, koska tuotehintamme liikuvat valuuttakurssien mukaan ja tuotteita tulee lisää ja poistuu valikoimastamme viikoittain.

8. Mitä tarkoittaa tilauksen tila "prosessoidaan"?

Tilaus on tullut perille ja se on käsittelyssä, mutta ei vielä toimitettu. Toimitamme tilaukset yleensä 7 työpäivän kuluessa.

Ota Yhteyttä