Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Tubifast putkisidos 7,5 cm x 10 m, sininen

Tubifast putkisidos 7,5 cm x 10 m

Tubifast putkisidos 7,5 cm x 10 m, sininen

Tubifast 2-Way-Stretch -sidettä voidaan käyttää sidoksen paikallaan pitämiseen ja ihon suojaamiseen kaikissa ruumiinosissa. Sitä voidaan myös käyttää kipsinalussukkana.
TUotekoodi: TU2438
Veroton: 9,50 € Verollinen: 11,78 €

 

 • Kuvaus
 • Tubifast 2-Way-Stretch -sidettä voidaan käyttää sidoksen paikallaan pitämiseen ja ihon suojaamiseen kaikissa ruumiinosissa. Sitä voidaan myös käyttää kipsinalussukkana.

  Koko: 7,5 cm x 10 m

  Tubifast 2-Way Stretch on maailman ensimmäinen ja ainoa kevyt, elastinen putkisidos,, joka venyy sekä pituus- että leveyssuunnassa. Se on valmistettu raionista, johon on neulottu erittäin ohuita elastaanilankoja kevyen elastisuuden aikaansaamiseksi.

  Tubifast 2-Way Stretch pitää sidokset tukevasti paikallaan ilman puristusta tai painetta. Kevyt joustavuus antaa potilaille täyden liikkumavapauden. Kevyt avokudos antaa ilman kiertää ihon pinnalla, mikä auttaa estämään maseraation. Tubifast 2-Way Stretch -side on saatavana viitenä eri leveytenä, jotka on suunniteltu istumaan mukavasti kaikkiin raajoihin koosta tai muodosta riippumatta. Kukin koko on merkitty värikoodatulla viivalla, joka on ommeltu sidokseen. Käyttö on nopeaa ja helppoa: side leikataan sopivan kokoiseksi ja venytetään sidoksen päälle niin, että se istuu tasaisesti eikä purista.

  Putkimaisen muotonsa ansiosta Tubifast 2-Way Stretch sopii erityisen hyvin sidosten pitämiseen paikallaan hankalilla alueilla, kuten amputaatiopotilaiden raajantyngissä. Tubifast 2-Way Stretch -side pysyy paikallaan ilman neuloja tai teippiä.

  Tuotenumero: TU2438

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista