Toimitusehdot

Tuotteet lähetetään yleensä viimeistään seitsemän päivän kuluessa tilauksesta. Joissakin tuotteissa toimitusaika on poikkeava, jolloin informoimme asiakasta tilanteesta. Toimitus tapahtuu ensisijaisesti Postin välityksellä. Asiakas vastaa lähetyskuluista. Tilattujen tuotteiden pakkaus- ja postikulut riippuvat valitusta toimitustavasta. MedKit Finland Oy varaa oikeuden veloittaa ylisuurista lähetyksistä pakkaus- ja postikulut todellisten kulujen mukaisesti. Noutamattomista toimituksista pidätämme toimituskulut.

Toimitustavat

Toimitus yrityksen/julkishallinnon toimipisteeseen klo 16 mennessä, 12,10 € (sis. verot 15,00 €)

Kuljetusaika: Perillä vastaanottajalla seuraavana työpäivänä klo 16 (tai 2. työpäivänä, riippuen Postin palvelualueesta). Postin toimitusaikakysely.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja paketti toimitettaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Lähetys palautetaan lähettäjälle jos sitä ei noudeta säilytysajan päätyttyä.

Nouto toimipisteestämme Oulusta, 0,00 €

Asiakkaalle ilmoitetaan, kun tilaus on noudettavissa toimipisteestämme Oulusta. Olemme avoinna arkisin klo 8-16.

Postin kotiinkuljetus, 15,32 € (sis. verot 19,00 €)

Posti on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä, jolloin sovitaan jakeluaika. Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Nouto valitsemastasi postin noutopisteestä, 5,24 € (sis. verot 6,50 €)

Perillä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä. Paketin voi noutaa postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Pakettiautomaatista lähetys noudetaan lokerokoodilla.

Palvelupisteessä ja pakettiautomaateissa paketin säilytysaika on 7 vrk. Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Toimitus EU-alueelle/EU-alueen ulkopuolelle

Pohjoismaat 2–5 työpäivää, muu Eurooppa 3–7 työpäivää, muu maailma 6–14 työpäivää.

Postipaketti ulkomaille jaetaan vastaanottajan osoitteeseen: Alankomaat, Amerikan Yhdysvallat, Belgia, Espanja, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia (vain yritysosoitteisiin), Liettua (vain yritysosoitteisiin), Luxemburg, Liechtenstein, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Unkari ja Viro

Muissa maissa se viedään vastaanottajan osoitetoimipaikkaan. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vastaanottajalle.

Postilokero-osoitteiden käyttäminen ei ole mahdollista.

Ota Yhteyttä