Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Toimitusehdot

Tuotteet lähetetään yleensä viimeistään seitsemän päivän kuluessa tilauksesta. Joissakin tuotteissa toimitusaika on poikkeava, jolloin informoimme asiakasta tilanteesta. Toimitus tapahtuu ensisijaisesti Postin välityksellä. Asiakas vastaa lähetyskuluista. Tilattujen tuotteiden pakkaus- ja postikulut riippuvat valitusta toimitustavasta. MedKit Finland Oy varaa oikeuden veloittaa ylisuurista lähetyksistä pakkaus- ja postikulut todellisten kulujen mukaisesti.

Toimitustavat

Toimitus yrityksen/julkishallinnon toimipisteeseen klo 14 mennessä, 12,10 € (sis. verot 15,00 €)

Kuljetusaika: Perillä vastaanottajalla seuraavana työpäivänä klo 14 (tai 2. työpäivänä, riippuen Postin palvelualueesta). Postin toimitusaikakysely.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa. Kuljetusyksikkö säilytetään saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko. Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Nouto toimipisteestämme Oulusta, 0,00 €

Asiakkaalle ilmoitetaan, kun tilaus on noudettavissa toimipisteestämme Oulusta. Olemme avoinna arkisin klo 8-16.

Postin kotiinkuljetus, 12,90 € (sis. verot 16,00 €)

Kuljetusaika: Posti sopii tarkemman toimitusajankohdan vastaanottajan kanssa yhden tai arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Vastaanottajaan otetaan aina etukäteen yhteyttä toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden yhteydenottoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Palveluun kuuluu yksi toimitusyritys. Tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen. Toimitukset ovat arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21:en asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14:än mennessä.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa ja kuljetusyksikköä saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko. Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Nouto valitsemastasi postista, 7,26 € (sis. verot 9,00 €)

Kuljetusaika: Vastaanottajan noudettavissa seuraavana työpäivänä. Vastaanottaja saa sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Paketti on noudettavissa postista lähetystunnuksella saapumispäivänä klo 16:n jälkeen. 

Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa ja kuljetusyksikköä saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko. Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Toimitus EU-alueelle/EU-alueen ulkopuolelle

Kuljetusaika: Pohjoismaat 3–5, muu Eurooppa 3–7 muu maailma 6–14 työpäivää. Postituspäivää ei lasketa mukaan. Posti ei vastaa kohdemaan tullin toimenpiteiden lähetyksille aiheuttamista viivästymisistä.

Priority-paketti toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen: Alankomaat, Amerikan Yhdysvallat, Belgia, Espanja, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Liechtenstein, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi (vain yritysosoitteisiin), Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekin tasavalta, Unkari ja Viro.

Muissa maissa lähetys viedään vastaanottajan osoitetoimipaikkaan. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vastaanottajalle. Postilokero-osoitteiden käyttäminen ei ole mahdollista.