Pelastusnuket

5 tuotetta
Nouseva
 1. Pelastusnukke, aikuinen
  Kuumuutta kestävä pelastusnukke, aikuinen

  Markkinoiden kestävin pelastusnukke realistisella painolla. Nukke kestää hyvin korkeitakin lämpötiloja ja se sopii mm. pelastuslaitoksille, poliisille, puolustusvoimille, vankiloihin ja hoitoalalle. Nuken avulla voidaan harjoitella savusukelluksessa tapahtuvaa henkilön pelastusta, potilaan irroittamista ajoneuvosta onnettomuustilanteissa, evakuointia hätätilanteissa ja nostotekniikkaa hoitoalalla. 

  Tuotekoodi: 15-9181A
 2. Pelastusnukke, lapsi
  Kuumuutta kestävä pelastusnukke, lapsi

  Noin 3-vuotiaan lapsen kokoinen sopii erityisen hyvin pelastuslaitoksille savusukellusharjoituksiin, jolloin on voidaan harjoitella savun sekaan kadonneen lapsen etsintää. 

  Pyydä tarjous isommasta määrästä!

  Tuotekoodi: 15-9183L
 3. Ylipainoinen pelastusnukke
  Pelastusnukke, ylipainoinen, 120-200kg ergonomisten potilasnostojen harjoitteluun

  Ylipainoista (120-200 kg paino räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan) pelastusnukkea käytetään mm. sairaankuljetuksissa, pelastuslaitoksissa, vankiloissa, hoitokodeissa ja sairaaloissa oikeaoppisten potilasnostojen ergonomiaharjoitteluissa.

  PYYDÄ TARJOUS!

  Tuotekoodi: ER15-9171
 4. Vesipelastusnukke, kelluva
  Vesipelastusnukke, kelluva

  Kelluvan vesipelastusnuken avulla voidaan harjoitella henkilön pelastamista vedestä tai jäältä helikopterilla nostaen. Vesipelastusnuken takana ja edessä on heijastavia merkintöjä helpottamaan etsintää vedessä.

  Pyydä tarjous isommasta määrästä!

  Tuotekoodi: 15-9161F
 5. Vesipelastusnukke, uppoava
  Vesipelastusnukke, uppoava

  Pelastusnukeilla on hyvin laaja käyttöalue. Pelastusnukkeja käytetään mm. pelastustehtävissä, poliiseilla, puolustusvoimilla, vankiloissa ja hoitopalveluissa.

  Pyydä tarjous isommasta määrästä!

  Tuotekoodi: 15-9161S
5 tuotetta
/ sivu