Pandemia teki kahdesta vahvasta uuden ja entistä vahvemman

MedKit Finlandin tiedote 1.2.2021

Kuvassa Pamark Groupin pääomistajat: ylärivissä vasemmalla hallituksen puheenjohtaja Pertti Karjalainen, oikealla talouspäällikkö Anu Poijärvi. Alarivissä vasemmalla toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio, oikealla operatiivinen johtaja Jussi Nevas.

Kuvassa Pamark Groupin pääomistajat: ylärivissä vasemmalla hallituksen puheenjohtaja Pertti Karjalainen, oikealla talouspäällikkö Anu Poijärvi. Alarivissä vasemmalla toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio, oikealla operatiivinen johtaja Jussi Nevas.

Kaksi menestyvää suomalaista perheyhtiötä jatkavat yhdessä, kun Pamark Oy ja MedKit Finland Oy integroivat toimintansa. Ikävä pandemia saattoi yhteistyökumppanit yrityskumppaneiksi. Yritysten yhteistyö antoi vauhtia rakenteellisille muutoksille ja kasvulle aina vientiyhtiöksi asti.

Pamarkin varastosta se yhteistyö lähti, kun logistisia haasteita yhdessä ratkottiin. Yhtäkkiä ymmärsimme, että mehän tullaan juttuun, puhutaan samaa kieltä ja meillä on samat arvot toiminnassa. Kohta olimme mukana toistemme kehityspalavereissa, oli siinä omalle henkilökunnalle selittämistä, kun kilpailijan toimitusjohtaja on mukana kehittämässä meidän toimintaa. Näin se oikeasti meni, nauraa toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio.

Syntyvä Pamark Group jatkaa olemassa olevilla brändeillä Pamark ja MedKit. MedKit on erikoistunut terveydenhuollon tuotteisiin ja Pamark edustaa terveydenhuollon lisäksi horeca- sekä puhtaus- ja hygienia-alan tuotteita  ja osaamista. Viime vuoden konsolidoitu liikevaihto oli 73,4 miljoonaa euroa. Kaikki yli 85 työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä liiketoimintakaupan jälkeen ja yhtiö jatkaa toimintaansa Oulussa ja Vantaalla.

Uusi yritys toimii jo nyt myös vientimarkkinoilla etenkin digitaalisia kanavia hyödyntäen. Tavoitteissa on vahva kasvu ja markkina-asema, mahdollisesti myös yritysostojen kautta aluksi Suomessa. Korona vahvisti myös luottamusta valmistajiin ja tehdaskontakteihin. Suorat kontaktit ja logistiikkaketjun lyheneminen tuovat kannattavalle kasvulle lisäpontta.

Nevaksien ja Toivioiden perheyhtiöillä on yhteensä vuosikymmenten kokemus tukkukaupasta ja maahantuonnista ja nyt yhdistymisen myötä on hyvä jatkaa toimintaa entistäkin vahvempana. Yhtiön hallitusta johtaa pitkän linjan terveydenhuollon ja liikkeenjohdon ammattilainen Pertti Karjalainen Attendo Oy:stä, joka on mukana myös vähemmistöosakkaana. Karjalaisen kokemus yrityskaupoista ja vahvat verkostot, ovat olleet jo nyt merkittävä apu, kun uutta yhtiörakennetta ja kasvua on suunniteltu, toteaa Åman-Toivio.

Pamarkin logistiikkakeskus Vantaalla on huippumoderni ja tehokas hubi, jonka kautta kulkee päivittäin tuhansia tuotteita loppuasiakkaille. Logistiikkaketjun on oltava pettämätön, jotta asiat hoituvat jopa tylsän varmasti.

Toiminnan ehdoton luotettavuus, sujuvuus ja ketteryys ovatkin Pamark Groupin toiminnan kulmakiviä.

- Uuden yhtiön myötä hankintaketjumme valmistajilta loppuasiakkaillemme lyhenee ja sujuvoituu entisestään. Tästä asiakkaamme luonnollisesti hyötyvät. Vastuullinen, varma ja luotettava tapamme toimia takaa asiakkaillemme oikeat tavarat, oikeaan aikaan, summaa Åman-Toivio. 

Pamark Group aloittaa toimintansa 1.3.

Voitte edelleen tehdä tilauksenne tuttuun tapaan verkkokaupassamme tai sähköpostitse info@medkit.fi

 

 

Jos maailma yllättää ikävästi, me emme.

Pamark Group, lisätietoja: 

Minna Åman-Toivio, toimitusjohtaja, 0405025761

Jussi Nevas, Operatiivinen johtaja, 0400811621

https://www.epressi.com/tiedotteet/terveys/pandemia-teki-kahdesta-vahvasta-uuden-ja-entista-vahvemman.html

Ota Yhteyttä