<- Takaisin

Mikko ja Minna löysivät toisensa - Medkit Finland Oy toimii reilun 60 miljoonan kirurgisen kertakäyttömaskin maahantuojana Finlaysonille

MedKit Finlandin tiedote 28.8.2020

Minna ja Mikko löysivät toisensa! MedKit Finland ja Finlayson toimittavat yhteistyössä kymmeniä miljoonia suu-nenäsuojaimia Huoltovarmuuskeskukselle.

MedKit Finland Oy ja Finlayson Oy järjestivät non-profit operaation Suomen suusuojatilanteen helpottamiseksi. Finlayson toimittaa lähetyksen Huoltovarmuuskeskukselle, joka on maskien tilaaja.


Tilauksen suuren koon ja merkityksen vuoksi kauppa Huoltovarmuuskeskukselle toteutettiin yhteistyössä MedKitin ja Finlaysonin välillä - voittoa tavoittelematta.

”Löysimme toisemme verkostojen kautta ja yhteistyö oli toimivaa heti. Meitä yhdisti sama halu auttaa ja kääriä hihat yhteisen projektin eteen. Hanke oli mahdollista jo kevään aikana rakennetulla ostokanavilla ja suomalaisella toimivalla ilmasillalla. Tämä hanke jää meille kaikille mieleen positiivisena esimerkkinä suomalaisesta sisusta ja yhteistyöstä,” toteaa MedKit Finlandin toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio.

Yhteystyön seurauksena erityisesti terveydenhuoltosektorin kertakäyttöisten suunsuojien tarve saatiin osittain turvattua. Terveydenhuollossa suunsuojaimia kuluu päivittäin noin 750 000 kappaletta.

”Näemme, että vastuullisten toimijoiden tehtävä on osallistua koronaviruksen aiheuttamien vahinkojen korjaamiseen myös ilman kaupallista hyötyä. Meillä vastuullinen toiminta on ollut yrityksen ytimessä jo 200 vuotta. Suomen ja Finlaysoninkin kannalta tärkeintä on pitää toinen aalto kurissa, jotta koulut, päiväkodit ja koko yhteiskunta pysyvät auki. MedKit Finland oli Finlaysonille luonteva valinta yhteistyökumppaniksi suojaimien toimitukseen, sillä yritys omaa runsaasti kokemusta laadukkaiden suojaintuotteiden maahantuonnista”, kertoo Finlaysonin myyntijohtaja Mikko Koponen.

Kirurgiset kertakäyttösuojaimet valmistetaan Kiinassa ja kyseinen kiinalainen valmistaja valittiin, koska valmistaja kykenee tuottamaan nopeasti vaadittavan määrän kertakäyttösuojaimia, jotka täyttävät ennalta-asetetut korkeat laatukriteerit. Huoltovarmuuskeskukselle toimitettavat suojaimet ovat kertakäyttöisiä IIR –tason kirurgisia suu-nenäsuojaimia. Kyseiset suu-nenäsuojaimet täyttävät terveydenhuollon laatuvaatimukset.

Meille medKittiläisille on kunniakasta tehdä yhteistyötä näin perinteikkään suomalaisen brändin kanssa ja osallistua yhteiskuntavastuulliseen toimintaan, myös ilman kaupallista hyötyä.

Kuvassa: Mikko Koponen, Finlayson ja Minna Åman-Toivio, MedKit Finland

Lisätiedot:

MedKit Finland Oy
Minna Åman-Toivio, toimitusjohtaja / yrittäjä
040 502 5761
minna@medkit.fi
www.medkit.fi

Finlayson Oy
Mikko Koponen, myyntijohtaja
050 483 3876
mikko.koponen@finlayson.fi
www.finlayson.fi

https://www.epressi.com/tiedotteet/terveys/mikko-ja-minna-loysivat-toisensa-medkit-finland-oy-toimii-reilun-60-miljoonan-kirurgisen-kertakayttomaskin-maahantuojana-finlaysonille.html

Ota Yhteyttä