Takaisinvedot ->

Pandemia teki kahdesta vahvasta uuden ja entistä vahvemman

MedKit Finlandin tiedote 1.2.2021

 Kuvassa Pamark Groupin pääomistajat: ylärivissä vasemmalla hallituksen puheenjohtaja Pertti Karjalainen, oikealla talouspäällikkö Anu Poijärvi. Alarivissä vasemmalla toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio, oikealla operatiivinen johtaja Jussi Nevas.

 

Kaksi menestyvää suomalaista perheyhtiötä jatkavat yhdessä, kun Pamark Oy ja MedKit Finland Oy integroivat toimintansa. Ikävä pandemia saattoi yhteistyökumppanit yrityskumppaneiksi. Yritysten yhteistyö antoi vauhtia rakenteellisille muutoksille ja kasvulle aina vientiyhtiöksi asti.

Lue lisää...


 

Mikko ja Minna löysivät toisensa - Medkit Finland Oy toimii reilun 60 miljoonan kirurgisen kertakäyttömaskin maahantuojana Finlaysonille

MedKit Finlandin tiedote 28.8.2020

Minna ja Mikko löysivät toisensa! MedKit Finland ja Finlayson toimittavat yhteistyössä kymmeniä miljoonia suu-nenäsuojaimia Huoltovarmuuskeskukselle.

MedKit Finland Oy ja Finlayson Oy järjestivät non-profit operaation Suomen suusuojatilanteen helpottamiseksi. Finlayson toimittaa lähetyksen Huoltovarmuuskeskukselle, joka on maskien tilaaja.


Tilauksen suuren koon ja merkityksen vuoksi kauppa Huoltovarmuuskeskukselle toteutettiin yhteistyössä MedKitin ja Finlaysonin välillä - voittoa tavoittelematta.

Lue lisää...


 

MedKit, S-ryhmä ja Finnair rakensivat maskien ilmasillan tyydyttääkseen räjähtäneen kysynnän

MedKit Finlandin tiedote 19.8.2020

MedKit Finland Oy, vuonna 2008 perustettu Suomen suurin ensihoitotuotteiden tavarantoimittaja, yhdisti voimansa S-ryhmän ja Finnairin kanssa tavoitteena ratkaista nopeasti Suomen jättimäisesti kasvanut suu- ja nenäsuojien kysyntä. Finnairin lennot tuovat viikoittain nyt miljoonia uusia maskeja Kiinasta Suomeen ja Helsinki Vantaalta ne siirtyvät suoraan S-ryhmän kauppoihin ympäri Suomen.

Miljoonia uusia maskeja Suomeen viikoittain 

Lue lisää...


 

 

MedKitin toiminta vahvassa kasvussa – liikevaihto nousi 60 prosentilla jo 6,4 miljoonaan euroon

MedKit Finlandin tiedote 7.7.2020 

Terveydenhuollon tarvikkeita toimittavan MedKit Finland Oy:n liiketoiminta kasvoi ja kehittyi voimakkaasti viime tilikauden aikana. Toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio puhuu kolmen K -kirjaimen tilikaudesta: yritys kasvoi, kehittyi ja kannatti.

Lue lisää...

 


 

MedKit kiri ripeään kasvuun – kehitti myös vahvasti toimintaansa kasvuyhtiönä

MedKit Finlandin tiedote 8.5.2018

Ensihoidon ja terveydenhuollon tarvikkeita toimittavan MedKit Finland Oy:n maaliskuun lopussa päättynyt tilivuosi 2018 oli ripeän kasvun ja merkittävien investointien aikaa. Lisäksi yhtiö kehitti voimakkaasti toimintaansa muun muassa panostamalla toimintojensa, kuten markkinoinnin ja prosessien, digitalisoimiseen.

Lue lisää...


 

Ota Yhteyttä