TECcare Control alkoholiton desinfektiopyyhe, 100 kpl /pkt

20,23  Sis. Alv 25,09 
TUotekoodi: MK_2116952

 TECcare Control alkoholiton desinfiointiliina

 • Kuvaus
 • TECcare Control alkoholittomat desinfektioliinat sopivat kaikille pinnoille ja apuvälineille kaikissa ympäristöissä. Desinfektioliinat ovat alkoholittomia ja liinat poistavat hyvin myös orgaanista likaa pinnoilta. 

  TECcare CONTROL - lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin

  Control -liinan teho näkyy jo yhdellä käsittelykerralla - laajakirjoisen tehon ansiosta vain yksi käsittelykerta riittää. Liina on erityisen tehokas bakteereja, viruksia, sieniä, itiöitä ja mykobakteereja vastaan. Tutkitusti pitkäkestoinen antimikrobinen vaikutus kestää jopa 4 viikkoa. 

  Control -desinfiointipyyhe on klooriton ja alkoholiton, joten se on käyttäjälle turvallinen, eikä ärsytä ihoa tai limakalvoja. Pyyhe on myös elintarviketurvallinen. 

  Tehokkuuden ansiosta TeCcare Control desinfektioliinat ovat kustannustehokkaita, sillä ne vähentävät tarvittavien tuotteiden määrää, siivoukseen kuluvaa aikaa sekä siivousjätettä. 

  Desinfiointiliinat sopivat kaikkien pintojen desinfioivaan puhdistukseen - ei syövytä eikä vahingoita herkkiäkään pintamateriaaleja. Liinan käyttö ei myöskään vaadi esikäsittelyä tai käsittelynjälkeistä puhdistamista. 

  TECcare Control -tuoteperhe

  TECcare Control -tuoteperhe perustuu vesipohjaiseen desinfiointiaineeseen, joka sisältää vain pienen määrän myrkyttömiä kemikaaleja. Tästä johtuen esimerkiksi CONTROL -desinfektiopyyhkeet ovat turvallisia käyttää mihin tahansa pinnalle, missä tahansa ympäristössä esimerkiksi lääkinnällisten laitteiden desinfioinnissa. 

  Pienestä kemikaalimäärästä huolimatta CONTROL -tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja hellä iholle eikä sisällä lainkaan syövyttäviä ainesosia. 

  Alkoholittomat desinfiointiliinat: 

  • Tuhoavat mikrobien solurakenteen tuotteen kemiallisen koostumuksen ansiosta
  • Ovat laboratoriotestattuja

  CONTROL -tuotteet tuhoavat erittäin tehokkaasti bakteereja, viruksia, sieniä, hiivoja, homeita, itiöitä ja mykobakteereja

  • pH-neutraali
  • Alkoholiton
  • Ei jätä pinnoille jäämiä
  • 100 kpl / paketti

  EN 1276, EN 14476, EN 1650, EN 13704, EN 14563, EN 14348, AOAC Bactericidal, AOAC Virucidal, AOAC Fungicidal

  Tuotenumero: MK_2116952

 • Arvostelut