Riester ri-champion smartPRO automaattinen verenpainemittari 24 - 43 cm mansetilla

99,65 €
Sis. Alv 123,57 €
Tuotenumero
67101546

Sydänsairauden mahdollisuudet tuplaantuvat jo 10 pisteen diastolisen paineen noustessa tai 20 pisteen nousulla systolisessa paineessa. Noin puolet maailman sydän- ja verisuonisairauksiin liittyy korkea verenpaine. 

Uudistunut Riester ri-champion smartPRO+ -automaattinen verenpainemittari helpottaa verenpaineen seuraamista ja kykenee muodostamaan keskiarvoja mittaustuloksista, joten näet välittömästi eroavaisuudet mittaustuloksissa. 

Kliinistä tarkkuutta verenpaineen mittaamiseen niin koti- kuin ammattilaisolosuhteissa.

Sydänsairauden mahdollisuudet tuplaantuvat jo 10 pisteen diastolisen paineen noustessa tai 20 pisteen nousulla systolisessa paineessa. Noin puolet maailman sydän- ja verisuonisairauksiin liittyy korkea verenpaine. 

Uudistunut Riester ri-champion smartPRO -automaattinen verenpainemittari helpottaa verenpaineen seuraamista ja kykenee muodostamaan keskiarvoja mittaustuloksista, joten näet välittömästi eroavaisuudet mittaustuloksissa. 

Riester ri-champion smartPRO on kliinisesti validioitu verenpainemittari. Mittaus on nopea ja luotettava. Laite myös tunnistaa epäsäännöllisen sydämen rytmin, ja sillä voi mitata myös keskiarvoja.

Automaattinen verenpainemittari ri-champion smartPRO

Riester ri-champion SmartPRO -verenpainemittari on automaattinen, kannettava ja näppärän kokoinen laite, joka tunnistaa verenpaineen lisäksi epäsäännöllisen sydämen rytmin sekä antaa selkeälukuiset arvot suurelle LCD -näytölle. Säännöllisen verenpaineen mittaaminen ri-champion smartPRO+ -mittarilla ei juuri helpompaa voisi olla!

Verenpainemittari joka on suunniteltu potilaalle

Riester ri-champion smartPRO on suunniteltu tehokkaasti ja erittäin potilasystävälliseksi. Laite on käytössä hiljainen ja arvojen mittaus tapahtuu nopeasti. Automaattiset diagnostiikkaominaisuudet tunnistavat mittauksen yhteydessä epäsäännöllisen rytmin, sekä laskee myös keskiarvoa arvoista. 

Ri-champion toimii 4 AA paristolla ja paristot kestävät 200 mittauskertaa. Selkeä, taustavalaistu näyttö kertoo selkeästi isoilla numeroilla saadut arvot. 

Ri-champion smartPRO on kliinisesti validoitu laite

Verenpainemittari on CE -hyväksytty ja se täyttää EN1060-4 standardin. 

Ominaisuuksia

 • Kliinisesti validioitu
 • Nopeat ja tarkat mittaukset
 • Epäsäännöllisen rytmin tunnistus
 • Verenpaineen keskiarvojen mittaus
 • 200 mittausta yhdellä paristosetillä
 • Saatavissa verkkovirtalähde
 • Automaattinen virrankatkaisu, jos laite on käyttämättä 3 minuuttia
 • CE /FDA hyväksynnät
 • IP21 suojaus vedeltä
 • Mansetin koko: W (Wide size): 24 - 43 cm
 • Mansetin letkun pituus: 80 cm

Riesterin tuotekoodi: 1735

Ota Yhteyttä