Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

30.10.2017

Kasvun Rahoitusvalmiudet Kasvu Invitation -ohjelman voittajat julkaistu

https://www.kasvuopen.fi/tiedotteet/kasvun-rahoitusvalmiudet-kasvu-invitation-ohjelman-voittajat-julkaistu

17.7.17

Saksalainen PRO-MED Instrumente GmbH on valinnut MedKit Finland Oy:n edustamaan yhtiönsä 14 000 laadukasta instrumenttia Suomessa ja Ruotsissa.

Lisäämme tuotteita valikoimiimme nyt päivittäin. Tervetuloa Pro-Med -instrumentit Suomeen!

13.6.2017

MedKit chosen as one of the most promising growth companies in the Kasvu Open project

https://ouluhealth.fi/medkit-chosen-one-promising-growth-companies-kasvu-open-project/

Mediatiedote 5.4.2017

Julkaisuvapaa heti

MedKit Finland Oy jatkaa kasvua ja laajentaa edelleen

 Terveydenhuollon tuotteiden digitaalinen hankintakumppani, oululainen MedKit Finland Oy jatkaa kasvuaan.  Yhtiön liikevaihto ylsi maaliskuun lopussa päättyneellä tilikaudella 2,5 miljoonaan euroon (1,9 miljoonaa euroa 2016). Myynti kasvoi edelliseen vuoteen verrattuna 0,6 milj. euroa eli 32 prosenttia ja myös yhtiön tulos kehittyi hyvin.

– Kasvun taustalla on uusien asiakasryhmien herääminen kustannustehokkuuteen ja digitalisaation hyödyntämiseen terveydenhuollon tuotteiden hankinnassa. Digitalisaatio, hankintojen keskittäminen ja uusimmat tietotekniset järjestelmät toimivat tässä ajassa ja tarpeessa. Olemme siirtymässä tuotetoimittajasta kovaa kyytiä palveluliiketoimintaan, toteaa MedKit Oy:n toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio.

– Sote-ratkaisun myötä markkinat ovat olleet jo pitkään voimakkaassa murrosvaiheessa, toteaa Åman-Toivio.  – Nyt on selvästi nähtävissä, että erityisesti yksityiset sosiaali- ja terveyspalvelutoimijat ovat aktivoituneet ja tehostavat hankintaprosessejaan vauhdilla. Tavarahankintojen keskittäminen ja digitalisointi on nopein ja helpoin tapa tehostaa hankintaorganisaation toimintaa. Säästöjä syntyy kun oma tarvikekulutus on hallinnassa, sen kehittymistä voi seurata ja hävikki jää mahdollisimman pieniksi, jatkaa Åman-Toivio.

– Eniten kasvavia asiakasryhmiä ovat yksityiset sosiaali- ja terveyspalveluiden toimijat, toteaa Åman-Toivio.

– Yhtiön kasvu vaatii lisää kaikkia resursseja. Joudumme pikaisesti jo tänä keväänä laajentamaan uusia toimitilojamme, iloitsee toimitusjohtaja Åman-Toivio. Yritys sijaitsee Maikkulan yrityskylässä.

 Lisätietoja: Minna Åman-Toivio, toimitusjohtaja, MedKit Finland Oy, 040-5025761, www.medkit.fi

 MedKit Finland Oy on terveydenhuollon tuotteiden digitaalinen hankintakumppani, jolta jo yli 7000 suomalaista terveydenhuollon ja teollisuuden organisaatiota hankkii terveydenhuollon tuotteensa keskitetysti ja kustannuksia säästäen. Liikevaihto vuodelle 2016 oli 2,5 milj. eur, ja yritys työllistää Oulussa 10 henkeä.

Jälleenmyyntisopimuksen siirtyminen

Hyvä asiakkaamme!

Spira liiketoiminnan loppuminen 30.4.2016 on aiheuttanut sen, että Maxtex Inc. on etsinyt uuden jälleenmyyjän Suomesta. Tämän vuoksi Spira Oy Hengityshoitokeskus ja MedKit Finland ovat tehneet sopimuksen Maxtec tuotteiden myynnin, huollon ja tukipalveluiden siirtymisestä MedKit Finland:ille 1.5.2016. MedKit Finland sitoutuu noudattamaan Spira Oy:n kanssa tehtyjä sopimuksia.

Spira Oy Hengityshoitokeskus vastaa 30.04.2016 mennessä tehdyistä hankinta- ja huoltotilauksista sekä käyttökoulutuksista.

Spira Oy Hengityshoitokeskus kiittää monien vuosien hyvästä yhteistyöstä ja toivomme, että jälleenmyynnin siirtyminen sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Tiedusteluihin vastaavat:

Toimitusjohtaja Martti Kouhia
Spira Oy Hengityshoitokeskus
P. 0409001361
[email protected]
Asentajantie 13 3
13500 Hämeenlinna

Toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio
MedKit Finland Oy
P.0405025761
[email protected]
Haarasuontie 6
90240 Oulu

Mediatiedote 25.8.2016

Digitalisaatio mullistaa rajusti terveydenhuollon toimtusketjuja - dronekuljetukset pian arkipäivää?

Digitalisaation vaikutukset näkyvät päivä päivältä yhä enemmän myös terveydenhuollossa. Alan perinteiset prosessit uusiutuvat ryminällä, kun teknologia-aloilta tutut digitaaliset toimintamallit siirtyvät tehostamaan myös terveydenhuollon toimintoja.

Kustannuspaine on kova, ja alan toimijat hakevat digitalisaation avulla ennen kaikkea nopeita säästöjä. Säästöjä haetaan ensisijaisesti muualta kuin itse hoitotyöstä, esimerkiksi tavaranhankintaprosessien digitalisoinnista.

– Tavarahankinnoissa ja logistiikassa piilee valtava säästöpotentiaali, toteaa hankintojen digitalisointiin erikoistuneen MedKit Finland Oy:n toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio. Kustannuspaineiden alla kamppaileville terveydenhuollon organisaatioille tämä on se nopeiten säästöjä tuova osa-alue. Digitalisoinnin avulla hankinnoista saadaan automaattisesti kerättyä myös paljon tietoa, niin sanottua big dataa. Sen pohjalta tehtävä analytiikka osoittaa organisaation tavarahankinnan tehokkuuden alan muihin toimijoihin verrattuna. Parhaimmillaan asiakkaat raportoivat saaneensa jopa 20 % säästöjä hankintojen keskittämisellä, jatkaa Åman-Toivio.

Terveysalalla digitalisaatio on helpointa aloittaa sieltä, missä voidaan nopeasti soveltaa muilla aloilla testattuja ja tehokkaiksi havaittuja käytäntöjä.

– Kun hankintaprosessit on digitalisoitu, toimintojen modernisointia halutaan yleensä jatkaa pidemmälle. Silloin on tarvetta kokonaisulkoistuksille tai erilaisille kokonaiskonsepteille, joilla systematisoidaan terveydenhuollon organisaation toimintaa. Konseptoimme parhaillaan mm. tulevaisuuden kenttäsairaalakonseptia Saudi-Arabiaan.

Jatkossa digitalisaatio tuottaa terveydenhuoltoon myös täysin uusia kuljetusmuotoja.

 – Medikaaliset dronet eli kuljetukset miehittämättömillä kopterilennokeilla ovat jo maailmalla testauksessa. Niiden avulla voidaan kuljettaa kriittisiä hoitotarvikkeita, defibrillaattoreita, lääkkeitä tai jopa veripusseja katastrofialueille, kenttäsairaaloihin, erämaahan, merelle tai haja-asutusalueelle. Tutkimme ennakkoluulottomasti teknologian tarjoamia mahdollisuuksia tehostaa terveydenhuoltoa. Olemme myös monelle digistartup-yritykselle ensimmäinen jakelukumppani, jonka kautta he saavat kehittämänsä innovaatiot myyntiin asiakkaille, toteaa Åman-Toivio.

Lisätietoja: Minna Åman-Toivio, toimitusjohtaja, MedKit Finland Oy, 040-5025761, www.medkit.fi

MedKit Finland Oy on Suomen johtava terveydenhuollon tuotteiden digitaalinen hankintakumppani, jolta jo yli 5000 suomalaista terveydenhuollon ja teollisuuden organisaatiota hankkii ensihoito-, ensiapu- ja turvatuotteensa keskitetysti ja kustannuksia säästäen. MedKit Finland Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 1,9 milj. eur. Liikevaihtoennuste vuodelle 2016 on 2,5 milj. eur.

 

Tiedote 15.6.2016

MedKit Finland Oy on voittanut Ylivieskan kaupunki/Jokilaaksojen pelastuslaitos ensihoidon hoito-ja kulutustarvikepalvelun tuottamisen 1.6.2016-30.6.2018 väliselle ajalle. Tarjouksen arvo on noin 200 000 euroa.

 

Tiedote 26.5.2016

Arvoisa asiakkaamme,

Corpuls-defibrillaattoreiden ja muiden Corpuls-tuotteiden (mm. painantaelvytyslaite CPR) edustus Suomessa on vaihtunut. Uusi edustaja Corpuls-tuotteille on MedKit Finland Oy. Alere Oy Ab keskittää toimintaansa diagnostisiin testeihin ja palvelee niiden parissa asiakkaitaan aiempaan tapaan. MedKitin kokemus ensihoidon tuotteiden ja sairaalalaitteiden parissa tarjoaa kohdistetun sekä asiantuntevan palvelun myös Corpuls asiakkaille.

Corpuls tuotetuesta ja tilauksista vastaa Medkit Finland Oy:

MedKit Finland Oy
Haaransuontie 6
90240 OULU
Puh. 044 303 0112
[email protected]
www.medkit.fi


Hyvästä yhteistyöstä kiittäen,

Alere Oy Ab
Petteri Karvinen
Account Manager
alere.fi

Tulevaa yhteistyöstä odottaen,

MedKit Finland Oy
Minna Åman-Toivio
yrittäjä
medkit.fi
0405025761

 

Lehdistötiedote 25.5.2016

MedKit Finland Oy jatkoi kasvuaan - digitalisaatio vei elvytyspalkeetkin nettiin

Suomen suurin ensihoitotuotteiden toimittaja, oululainen MedKit Finland Oy kasvatti liikevaihtoaan päättyneellä tilikaudella 1,9 miljoonaan euroon. Kasvun taustalla oli yrityksen onnistuminen liiketoiminnan laajentamisessa haastavassa markkinatilanteessa.

 – Terveysalan toimintaympäristössä alkoi viime vuonna raju muutos. Valtakunnallisten SOTE-päätösten viipyminen jäädytti julkisten toimijoiden tavarahankinnat kuin seinään. Meidän oli reagoitava tilanteeseen laajentamalla nopeasti uusille alueille ja kohderyhmiin mm. vastaanottokeskuksiin ja uusiin tuoteryhmiin, toteaa MedKit Finland Oy:n toimitusjohtaja Minna Åman-Toivio.

 Taloustilanne ja digitalisaatio luovat kysyntää

 Tiukassa taloustilanteessa sairaalat, kunnat ja yritykset hakevat kustannussäästöjä tehostamalla ja digitalisoimalla hankintoja.

 – Hankintoihin on perinteisesti liittynyt hallinnollisia välikäsiä, mikä on väistämättä näkynyt myös hinnoissa. Yhä useampi organisaatio tehostaa hankintojaan karsimalla välikäsiä digitalisaation avulla.  Yhä tavallisempaa on myös hakea säästöjä terveydenhuollon tarviketoimitusten kokonaisulkoistuksilla, toteaa Åman-Toivio.

 – Tänä vuonna MedKit Finland Oy on laajentunut myös tuotevalikoiman osalta. Olemme ostaneet alkuvuonna kolme uutta liiketoimintaa ja voittaneet tarjouskilpailuilla lisää työtä Ouluun, toteaa Åman-Toivio.

 Yritys toimii jatkossa maahantuojana saksalaisille Riester GmbH:n diagnostiikkatuotteille ja Corpuls defibrillaattoreille sekä amerikkalaisille Maxtec-hengityksenhoitotuotteille. Myös Jokilaakson pelastuslaitoksen ensihoidon ja kulutustarvikkeiden tarjouskilpailun voitto oli tärkeä menestyminen yrityksen kotikentällä.

 

Lisätietoja: Minna Åman-Toivio, toimitusjohtaja, MedKit Finland Oy, 040-5025761, www.medkit.fi

MedKit Finland Oy on Suomen johtava ensihoidon tavarantoimittaja, josta jo yli 5000 suomalaista terveydenhuollon ja teollisuuden organisaatiota hankkii ensihoito-, ensiapu- ja turvatuotteensa keskitetysti ja kustannuksia säästäen.