Reagena Käsidesi 78% EtOH 500ml

3,50 €
Sis. Alv 4,34 €
Normaali hinta 6,90 €
Tuotenumero
67104123

Tehokkain käsidesimme! 78% alkoholipitoisuus tuhoaa pieneliöt kuten bakteerit ja virukset.

Suomalaista käsidesiä suomalaisille. Reagena käsidesi on syntynyt Reagenan ja Lignell & Piispasen yhteisen kehitystyön tuloksena.

Huom! Tuote voidaan toimittaa vain VAK -kuljetuksena suoraan perille, nouto Postista/pakettiautomaatista ei ole mahdollinen.

Reagena saatavilla nyt myös pumppupullona! Tehokkain käsidesimme on uusiutunut ja pulloon tulee mukaan nyt pumppu! Pumpulla saat annosteltua käsidesiä helposti sopivan määrän, eikä itse pulloa tarvitse nostaa pöydältä tai tasolta kaataakseen sitä käsiin. 

Suomalaista käsidesiä suomalaisille. Reagena käsidesi on syntynyt Reagenan ja Lignell & Piispasen yhteisen kehitystyön tuloksena.

Reagena käsidesi on tarkoitettu tehokkaaseen käsien desinfiointiin. Käsidesi sisältää hoitavaa glyserolia, joka ehkäisee käsien kuivumista ja kosteuttaa ihoa. Glyseroli jättää kädet miellyttävän tuntuisiksi. Reagena käsidesi ei jätä käsiä tahmaisen tai "likaisen" tuntuisiksi. Reagena tuhoaa käsistä bakteereja ja viruksia, jolloin käsidesin käyttö ehkäisee tehokkaasti tartuntoja bakteerien leviämistä käsikosketuksen kautta. 

Reagena käsidesi sopii mainiosti niin korkeaa hygieniaa vaativaan ammattikäyttöön kuin ihan tavallisen tallaajankin käyttöön. 

Yhteisen kehitystyön tuloksena syntynyt Reagena käsidesi valmistetaan ja pakataan Lignell & Piispasen tehtaalla Kuopiossa ja reseptiikasta vastaa Reagena. 

Reagena käsidesin tehoaine on 78t-% denaturoitu alkoholi.

Oy Reagena Ltd on vuonna 1987 perustettu yritys, joka valmistaa ja myy reagensseja ja diagnostisia testejä. Päätoimipiste ja tuotantolaitos sijaitsee Siilinjärvellä.

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen kolmanneksi vanhin edelleen toimiva perheyritys.  

Related Media
Reagena käsidesi käyttöturvatiedotereagena_k_sidesi_102483_1.pdf

Ota Yhteyttä