Tuotteen kategoriat: Muut mittausvälineet, Pikatestit, QuikRead

QuikRead 101 -laite

TUotekoodi: OR06078

QuikRead 101 -laite, Orion Diagnostica

 • Kuvaus
 • QuikRead 101 -laite on helppokäyttöinen terveydenhuollon vieritestausjärjestelmä diagnostiseen määritykseen. QuikRead-järjestelmä koostuu QuikRead 101 -laitteesta ja QuikRead-reagenssipakkauksista. Laitteessa on sarjaportti tulostimen tai tietokoneen liittämistä varten, ja siihen voidaan liittää myös viivakoodilukija.

  QuikRead 101 -laite antaa kvantitatiiviset tai kvalitatiiviset tulokset. Näytön viestit ohjaavat käyttäjää koko määrityksen ajan. Fotometri mittaa absorbanssiarvot ja muuntaa ne pitoisuusarvoksi tai positiiviseksi/negatiiviseksi tulokseksi esikalibrointitietojen perusteella. Pakkauksen kalibrointitiedot ovat pakkaukseen sisältyvässä magneettikortissa. Tiedot siirretään QuikRead 101 -laitteeseen vetämällä magneettikortti laitteen kortinlukijan läpi. Laite toimii verkkovirralla tai paristoilla.

  Laitteen edut

  Luotettavat tulokset

  • Tarkkuus ja luotettavuus laboratoriojärjestelmien tasoa
  • Helppo potilaan tunnistus ja laitteen liitäntä tietojenkäsittelyjärjestelmiin
  • Toistettavat tulokset

  Nopeat tulokset

  • Tulos muutamassa minuutissa ja heti käytettävissä
  • Aikaa ei kulu laboratoriotuloksen odottamiseen

  Helppokäyttöisyys

  • Interaktiivinen opastus koko määrityksen ajan
  • Ei edellytä laboratoriotaitoja
  • Kestävyys: huoltovapaa, ei teknisiä huoltotoimenpiteitä

  Laaja testivalikoima

  • Nopean CRP-tuloksen lisäksi U-ALB- ja FOB-testit

  Tekniset tiedot

  Käyttö: In vitro -diagnostiikkaan

  Menetelmä: Immunoturbidimetrinen ja fotometrinen

  Näytemuoto: Analyytin mukaan

  Testiaika: Analyytin mukaan, 2 - 5 minuuttia

  Tuloksen tulkinta: Laiteluentainen

  Herkkyys: Analyytin mukaan

  Spesifisyys: Analyytin mukaan

  Säilytys: Käyttölämpötila 15 - 35 °C säilytyksen aikana

  Muuta testauksessa tarvittavaa: Puskurin annostelija 1 ml U-Alb-testiä varten 05560

  Rekisteröity tavaramerkki: QuikRead on Orion Diagnostica Oy.n rekisteröimä tavaramerkki

  Lisätietoja laitteesta

  Fotometrinen QuikRead 101 -laite antaa kvantitatiiviset tai kvalitatiiviset tulokset. Laite on tarkoitettu ja kalibroitu sekä fotometrisiä että turbidimetrisiä mittauksia varten. Laite ohjaa käyttäjää koko määrityksen ajan. QuikRead 101-laite mittaa näyteseoksen absorbanssin ja muuntaa absorbanssiarvon pitoisuudeksi tai positiiviseksi/negatiiviseksi tulokseksi pakkauksen magneettikorttiin tallennettujen testin esikalibrointitietojen perusteella.

  Liitettävyys

  QuikRead 101 -laite voidaan liittää mihin tahansa järjestelmään, joka pystyy kommunikoimaan laitteen kanssa käyttämällä ASTM-protokollaa. Tätä tarkoitusta varten järjestelmään täytyy asentaa QuikRead 101-ajuri. 

  Ennen liittämistä QuikRead 101 -laitteen asetukset on määritettävä lisävarusteena saatavalla QuikRead QuikLink Setup Wizard -ohjelmalla.

  Usein esitettyjä kysymyksiä

  Kuinka paljon ylläpitoa QuikRead 101 -laite vaatii?

  Laitteen ulkopinta voidaan puhdistaa nukkaamattomalla liinalla, joka on kostutettu vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuainetta. Nesteitä ei saa päästää valumaan mittauskammioon tai liittimiin. Orgaanisia liuottimia tai syövyttäviä aineita ei saa käyttää.

  Mahdollisesti infektoivat roiskeet on pyyhittävä heti pois imukykyisellä paperipyyhkeellä ja kontaminoitunut alue on pyyhittävä tavanomaisella desinfektioaineella tai 70-prosenttisella etanolilla. Roiskeiden puhdistamiseen käytetyt tarvikkeet, käsineet mukaan lukien, hävitetään tartuntavaarallisena jätteenä.

  Onko ohjelmistoa päivitettävä?

  QuikRead 101 -laitteen ohjelmistosta julkaistaan uusia versioita, kun laitteeseen lisätään uusia ominaisuuksia, kuten analyyttejä. Jos haluat käyttää uusia ominaisuuksia, esimerkiksi uusia testejä, sinun on päivitettävä laitteen ohjelmisto. Jos haluat jatkaa QuikRead 101 -laitteen käyttöä entiseen tapaan ilman uusia ominaisuuksia, ohjelmistoa ei ole tarpeen päivittää.

  Miten ohjelmistopäivitykset toimitetaan?

  Voit tilata uuden ohjelmiston paikalliselta jälleenmyyjältä. Uusi ohjelmisto toimitetaan QuikRead QuikLoader -nimisellä laitteella, joka sisältää ohjeet ohjelmiston päivittämistä varten.

  Laitteen takuu: 12 kuukautta.

  Tuotenumero: OR06078

 • Arvostelut