QuikClot EMS 10x10cm hemostaattiside, 3 kpl

53,02 €
Sis. Alv 65,74 €
Tuotenumero
67102497

QuikClot on kyllästetty kaoliinilla, joka epäorgaaninen mineraali, joka nopeuttaa elimistön luonnollista hyytymisreaktiota.

QuikClot ei sisällä: 
Eläinproteiinia 
Ihmisen proteiinia 
Äyriäisperäisiä aineosia 

QuikClot on kyllästetty kaoliinilla, joka on epäorgaaninen mineraali, joka nopeuttaa elimistön luonnollista hyytymisreaktiota.

QuikClot ei sisällä: 

  • Eläinproteiinia 
  • Ihmisen proteiinia 
  • Äyriäisperäisiä aineosia 

Toisin kuin muut hemostaattiset siteet, QuikClot tuotteet on kyllästetty kaoliinilla, joka on luonnossa esiintyvä, epäorgaaninen mineraali (savijohdannainen). Kaoliini ei aiheuta allergisia- eikä lämpöreaktioita. QuikClot tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita käyttää, sekä ovat läpäisseet kaikki biologiset testaukset.

QuikClot EMS 10x10cm hemostaattiside side on pehmeä, valkoinen, kuitu-, hydrofiilinen sideharso joka on kyllästetty kaoliinilla. Kaoliini on epäorgaaninen mineraali, joka on sekä turvallinen ja tehokas. Nopeuttaa elimistön luonnollista hyytymistapahtumasarjaan ilman eksotermista reaktioita, ilman eläinten tai ihmisten proteiineja.

Jokainen QuikClot EMS 10x10cm hemostaattiside on pakattu yksittäin.  Pakkaus on helppo aukaista ja tuotteen saa nopeasti käyttövalmiiksi.

3 kpl / pkt

Tuotekoodi: Q473

Ota Yhteyttä