Philips HeartStart FRx Ensivastedefibrillaattori

1 893,44 €
Sis. Alv 2 347,87 €
Tuotenumero
67103358

TILAUSTUOTE! Tätä tuotetta ei ole saatavilla suoraan varastostamme. Kysy lisää tuotteen saatavuudesta. 

Tutkitusti markkinoiden tehokkain AED kaikkiin käyttöympäristöihin. Paras defibrilaattori potilaalle ja käyttäjälle, helppo ja nopea käyttöönotto hätätilanteessa. Automaattinen itsetarkistusohjelma huolehtii pakollisista toimintatarkastuksista. Yhteensopiva sairaankuljetuksen laitteiden kanssa.

Phillips HeartStart FRx Ensivastedefibrillaattori

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen
Philps HeartStart FRx ohjaa elvytyksen etenemistä sekä visuaalisesti että selkein äänikomennoin. Sinun tarvitsee vain käynnistää laite virtapainikkeesta ja noudattaa sen antamia ohjeita. FRx on monien eri tutkimusten ja käyttäjätestien perusteella helppokäyttöisin, turvallisin ja luotettavin AED maailman johtavalta lääkintälaitteiden valmistajalta. Philips HeartStart FRx defibrillaattorin automaattinen itsetarkistusmenetelmä huolehtii puolestasi jopa säännölliset toimintatarkistukset, joten laitteen ylläpitäjän tehtäväksi jää lähinnä lisävarusteiden satunnainen tarkistus. Tämän helpommaksi puoliautomaattista defibrillaattoria ei enää voi tehdä.

Kestävä
Useimmat äkilliset sydänpysähdykset eivät tapahdu äärimmäisissä olosuhteissa, mutta joskus niin käy. Philips HeartStart FRx on suunniteltu toimimaan ihan missä vaan. Vesisateessa, märällä alustalla uimahallissa, lentokoneissa, öljytankkereiden metallipinnoilla tai teollisuusalueilla.
Defibrillaattori kestää suihkuavan veden, enintään 250 kg:n kuorman ja pudotuksen yhden metrin korkeudelta kovalle betonipinnalle, siksi se on myös ääriolosuhteissa toimivan työyksikön ykkösvalinta.

Potilasturvallinen ja luotettava
Philipsin patentoima FRx:ssä käytettävä, 150 joulen SMART Biphasic -matalaenergiatekniikka on eri AED-laitteista tutkituin ja tehokkaimmaksi todettu menetelmä sydämen verenkierron pysäyttävän häiriön poistamiseksi. Mitä pienempää joulemäärää (energia) käytetään ja mitä vähemmän annetaan iskuja, sitä paremmin sydänlihas toipuu siihen annetuista sähköimpulsseista. HeartStart FRx defibrillaattorissa sähköimpulssin laatu korvaa määrän, potilaan parhaaksi.

Lähes huoltovapaa
Philips HeartStart FRx ei vaadi säännöllisiä ulkopuolisella henkilöllä teetettäviä huolto-ohjelmia. Kaikki tärkeät toiminnot, kuten virran täysi lataus / purku, testataan laitteen omalla sisäisellä itsetestausohjelmalla.
FRx:n kannessa vilkkuva vihreä ilmaisinvalo viestittää ylläpitäjälleen  laitteen olevan tällä hetkellä käyttökunnossa. Jos laite syystä tai toisesta vaatisi ylimääräisen tarkistuksen, FRx antaa siitä ilmoituksen kuuluvalla äänimerkillä.
Kun FRx on valmiustilassa, huoltoon kuuluu ainoastaan silmämääräinen tarkistus ja kulutusosien, kuten elektrodien (kahden vuoden välein) ja pariston (neljän vuoden välein) vaihto.

Kaikilla Philips AED laitteilla on kahdeksan vuoden takuu.

Tuotenumero: 861304A

Ota Yhteyttä