Tuotteen kategoriat: Philips, Philips defibrillaattorit

Phillips HeartStart FRx Ensivastedefibrillaattori

1 709,00  Sis. Alv 2 119,16 
TUotekoodi: 861304A

Phillips HeartStart FRx Ensivastedefibrillaattori

 • Kuvaus
 • Phillips HeartStart FRx Ensivastedefibrillaattori

  Tuotekuvaus

  Helppokäyttöinen
  Philps HeartStart FRx ohjaa elvytyksen etenemistä sekä visuaalisesti että selkein äänikomennoin. Sinun tarvitsee vain käynnistää laite virtapainikkeesta ja noudattaa sen antamia ohjeita. FRx on monien eri tutkimusten ja käyttäjätestien perusteella helppokäyttöisin, turvallisin ja luotettavin AED maailman johtavalta lääkintälaitteiden valmistajalta. Philips HeartStart FRx defibrillaattorin automaattinen itsetarkistusmenetelmä huolehtii puolestasi jopa säännölliset toimintatarkistukset, joten laitteen ylläpitäjän tehtäväksi jää lähinnä lisävarusteiden satunnainen tarkistus. Tämän helpommaksi puoliautomaattista defibrillaattoria ei enää voi tehdä.

  Kestävä
  Useimmat äkilliset sydänpysähdykset eivät tapahdu äärimmäisissä olosuhteissa, mutta joskus niin käy. Philips HeartStart FRx on suunniteltu toimimaan ihan missä vaan. Vesisateessa, märällä alustalla uimahallissa, lentokoneissa, öljytankkereiden metallipinnoilla tai teollisuusalueilla.
  Defibrillaattori kestää suihkuavan veden, enintään 250 kg:n kuorman ja pudotuksen yhden metrin korkeudelta kovalle betonipinnalle, siksi se on myös ääriolosuhteissa toimivan työyksikön ykkösvalinta.

  Potilasturvallinen ja luotettava
  Philipsin patentoima FRx:ssä käytettävä, 150 joulen SMART Biphasic -matalaenergiatekniikka on eri AED-laitteista tutkituin ja tehokkaimmaksi todettu menetelmä sydämen verenkierron pysäyttävän häiriön poistamiseksi. Mitä pienempää joulemäärää (energia) käytetään ja mitä vähemmän annetaan iskuja, sitä paremmin sydänlihas toipuu siihen annetuista sähköimpulsseista. HeartStart FRx defibrillaattorissa sähköimpulssin laatu korvaa määrän, potilaan parhaaksi.

  Lähes huoltovapaa
  Philips HeartStart FRx ei vaadi säännöllisiä ulkopuolisella henkilöllä teetettäviä huolto-ohjelmia. Kaikki tärkeät toiminnot, kuten virran täysi lataus / purku, testataan laitteen omalla sisäisellä itsetestausohjelmalla.
  FRx:n kannessa vilkkuva vihreä ilmaisinvalo viestittää ylläpitäjälleen  laitteen olevan tällä hetkellä käyttökunnossa. Jos laite syystä tai toisesta vaatisi ylimääräisen tarkistuksen, FRx antaa siitä ilmoituksen kuuluvalla äänimerkillä.
  Kun FRx on valmiustilassa, huoltoon kuuluu ainoastaan silmämääräinen tarkistus ja kulutusosien, kuten elektrodien (kahden vuoden välein) ja pariston (neljän vuoden välein) vaihto.

  Kaikilla Philips AED laitteilla on kahdeksan vuoden takuu.

  Tuotenumero: 861304A

 • Arvostelut