Tuotteen kategoriat: Philips, Philips defibrillaattorit

Phillips HeartStart FR3 Defibrillaattori ilman rytminäyttöä

2 275,00  Sis. Alv 2 821,00 
TUotekoodi: PH861388

Phillips HeartStart FR3 Defibrilaattori ilman rytminäyttöä

 • Kuvaus
 • Huom. Tuotteella tilapäinen toimituskatkos (27.5.2019).

  Phillips HeartStart FR3 Defibrilaattori ilman rytminäyttöä

  Uusi HeartStart FR3 on Philipsin toistaiseksi paras ensihoidon ammattilaisille tarkoitettu puoliautomaattinen ulkoinen defibrillaattori, jolla elvytys sujuu entistä nopeammin, helpommin ja paremmin.

  HeartStart FR3 on pienin ja kevein johtavien laitevalmistajien ammattikäyttöön kehittämistä puoliautomaattisista ulkoisista defibrillaattoreista.* Se on Philipsiltä tuttuun tapaan lujatekoinen ja luotettava kaikenlaisissa hoitotilanteissa.

  Philips tunnetaan kaikkialla maailmassa myös johtavana puoliautomaattisten ulkoisten defibrillaattoreiden (AED) valmistajana. Nykyisin ensihoidon ammattilaiset hoitavat äkillisiä sydänpysähdyksiä yleisesti AED-laitteilla, jotka Philips aikanaan teki tunnetuiksi innovatiivisilla ForeRunner- ja HeartStart FR2 -malleillaan.

  HeartStart FR3 nostaa riman uudelle tasolle aiempiin AED-laitteisiin verrattuna.

  Keskeiset edut:

  Nopeampaa - nopeuttaa työtäsi vähentämällä käyttöönottoon kuluvaa aikaa merkittävästi. Voit aloittaa heti oikean hoidon: puhallus-paineluelvytyksen tai defibrillaation:

  – Latautuu automaattisesti**, kun FR3-kantolaukku avataan, joten voit heti keskittyä elektrodien asettamiseen.
  – Esikytkettyjä SMART Pads III -elektrodeja ei ole pakattu foliopussiin, vaan ne voi asettaa paikalleen heti, kun suojakalvo on vedetty irti.
  – Quick Shock -toiminto vähentää keskeytyksiä elvytyksen aikana ja nopeuttaa iskun antamista.
  – Samoja SMART Pads III -elektrodeja voi käyttää aikuisille ja lapsille, joten elvytyksen voi lasten sydänpysähdyksissä aloittaa aiempaa nopeammin.
  – Vauva/lapsi-avain pienentää defibrillointienergiaa ja ottaa määritetyt vauvan/lapsen elvytysprotokollat käyttöön automaattisesti.

  Helpompaa - –markkinoiden pienin ja kevyin ammattikäyttöön tarkoitettu puoliautomaattinen ulkoinen defibrilaattori helpottaa työtäsi. Se on suunniteltu kestäväksi, luotettavaksi ja heti käyttövalmiiksi:

  – FR3 on ensihoidon ammattilaisille tarkoitetuista johtavien laitevalmistajien AED-laitteista pienin ja kevein (1,6 kg), joten se on entistä helpompi kuljettaa muiden laitteiden mukana.
  – Kirkkaan ja suuritarkkuuksisen nestekidenäytön ansiosta laitetta on aiempaa helpompi käyttää meluisassa ympäristössä.
  – Päivittäin, viikoittain ja kuukausittain automaattisesti tehtävät itsetestaukset tarkastavat myös elektrodiliitäntöjen eheyden ja auttavat varmistamaan, että FR3 on valmis käytettäväksi silloin, kun sitä tarvitaan.
  – Pöly- ja suihkuvesisuojaus (IP55) takaa, että FR3 kestää vaativissakin olosuhteissa työskentelyn.
  – Käyttövalmiuden merkkivalo vilkkuu vihreänä, kun FR3 on valmis käytettäväksi.
  – Kaksikielinen kokoonpano helpottaa FR3:n käyttöä kaksikielisissä ympäristöissä.
  – Pitkäkestoisen akun varaus riittää tavallisesti 300 iskuun tai 12 tunnin monitorointiin, joten voit luottaa siihen, että FR3 on valmis käytettäväksi silloin, kun sitä tarvitaan.
  – Elvytysmetronomi pitää rintapainelun rytmin tasaisena.

  SMART Pads III -anturit sopivat myös kaikkiin HeartStart FR2 -sarjan laitteisiin, joten voit käyttää niissä samaa anturisarjaa.

  Monipuolisesti päivitettävissä Philipsin uusimmalla tekniikalla myös tulevaisuudessa.

  Tehokkaampaa -– jatkuvaa kehitystä tukeva ratkaisu, johon sisältyy optimaalisen käytön koulutus ja äkillisen sydämenpysähdyksen hoidon hienosäätö, auttaa käyttäjää tehostamaan toimintaansa:

  – AED-tapahtumia voi tarkastella, varustaa merkinnöin, tulostaa ja tallentaa HeartStart Event Review -tiedonhallintasovelluksella, minkä ansiosta ensihoidon tapahtumat voidaan käydä ripeästi läpi koulutuksen tehostamiseksi.
  – HeartStart Event Review Pro -tiedonhallintasovelluksella voit arvioida ensihoitohenkilöstön toimintaa ja potilaan hoitovastetta monipuolisesti eri osa-alueiden kannalta sekä yksilöiden että koko järjestelmän tasolla.
  – HeartStart Data Messenger -sovelluksella voit automaattisesti reitittää tapahtumat ensihoitohenkilöstön tietokoneilta valittuun työnkulkuun, esim. johtavalle lääkärille tai tietojen ylläpitäjälle.
  – Defibrillaattoritapahtuma voidaan Philips Data Software Development Kit -ohjelmistokehityspaketin avulla liittää mihin tahansa sähköiseen ensihoitokertomusjärjestelmään (ePCR).

  Kaikilla Philips AED laitteilla on kahdeksan vuoden takuu.

  HUOM! Lisätietoa löytyy PDF INFO kohdasta Kuvauksen vierestä.

  Tuotenumero: PH861388

 • Liite
 • Arvostelut