Petzl Tikka LED -otsalamppu, musta - TARJOUS

39,95 

29,90  Sis. Alv 37,08 

TUotekoodi: E93HNE

Petzl Tikka LED -otsalamppu, musta

 • Kuvaus
 • Huom! Tuotteen valmistus lopetettu. Varastossamme 1 kpl.

  Uuden CLASSIC-sarjan suorituskykyinen pieni LED otsavalaisin. Soveltuu päivittäiseen yleiskäyttöön lähivalaisutarpeisiin ja liikkumiseen: Kävelyyn, matkailuun, perhekäyttöön, retkeilyyn ja kaupunkiolosuhteisiin. Fosforoitu pimeässä hohtava kehys LEDin ympärillä helpottaa valaisimen löytämistä pimeässä. Leveä, tasainen valokeila tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi.

  STANDARD LIGHTING -valaisuteknologia: Valo himmenee tasaisesti paristojen tyhjentyessä. Kaksi valonvoimakkuutta, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi:
  Max: Valovirta 100 lumenia, kantama 55 metriä, kokonaispaloaika 120 h.
  Eco: Valovirta 20 lumenia, kantama 25 metriä, kokonaispaloaika 180 h.

  Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen muotoilun ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Kytkimessä galvaaninen erotus, eli paristot ei tyhjene varastoitaessa. Valokulman korkeuden säätönivel. Elastinen, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life otsapanta. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös NiMh akuilla tai litiumparistoilla. Paino: 85g (sis.paristot). Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE.

  Tuotenumero: E93HNE

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • Petzl MYO RXP LED otsalamppu
  Petzl MYO RXP LED otsalamppu
  80,61  Sis. Alv 99,96 

  Lue lisää ...

  Valovoimaisin paristokäyttöinen Petzl. Uudistettu suorituskykyisempi versio, jossa max valovirta +28%.
 • Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu
  Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu
  108,06  Sis. Alv 133,99 

  Lue lisää ...

  Ladattavien otsavalaisinten ehdotonta valiosarjaa. Alhaiset käyttökustannukset ja huima valoteho. H14R.2:sta suosittelemme erityisesti ammattikäyttöön tai vaativiin harrastuksiin.

  H14R.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Otsavalaisimen yläosassa olevalla painikkeella voidaan sytyttää ja sammuttaa valo, säätää valotehoa sekä kytkeä päälle tehostustila ja muita toimintoja. Akkukotelon yläosassa valaisimen takana olevaa säätörengasta painamalla voidaan sytyttää punainen valo, jolloin muutkin takana tulevat näkevät missä liikutkaan.

  Yleiskäyttöinen pidike tarjoaa valaisimeen lisää kiinnittämismahdollisuuksia. Otsavalaisimen lisäksi voit käyttää Led Lenser H14R.2 -valaisinta esimerkiksi polkupyörässä, pöytävalaisimena tai vyöllä.