Petzl MYO RXP LED otsalamppu

80,61  Sis. Alv 99,96 
TUotekoodi: E87 P2

Petzl MYO RXP LED otsalamppu

 • Kuvaus
 • Super LED laajakulmaotsavalaisin reguloidulla valon voimakkuudella ja huippulaatuisilla, tasaisilla valokeiloilla. Toimii tavallisilla AA sormiparistoilla. 
  Soveltuu monipuoliseen käyttöön. Käyttäjä voi itse ohjelmoida valotehojen järjestyksen ja halutun paloajan käyttötarpeen mukaan (esim. juoksija voi ohjelmoida huipputehon ja trekkaaja pidemmän paloajan ensisijaiseksi toiminnoksi). 10 valotasoa ja ohjelmoitava vilkkuvalo: nopea, hidas tai S.O.S. 

  Laajakulmalinssi valon eteen käännettynä tarjoaa leveän ja tasainen valokentän kattaen koko katselualueen. Katsottaessa kauas tai kuljettaessa nopeasti voidaan linssi kääntää pois LEDin edestä, jolloin saadaan kapea kohdistettu tehovalo. 

  Boost-toiminto: Painettaessa Boost-nappia LED palaa maksimivalovirralla (max 20 sekunnin ajan) toimien esim. hakuvalona. Paristojen varaustilanäyttö, jonka ansiosta tiedät paljonko on käyttöaikaa jäljellä.

  Tekniset tiedot:

  Valovirta: 205 lumenia (Boost-toiminto), ohjelmointialue 13 lm-141 lm. 
  Valon maksimi kantama: 90 m (Boost-toiminto), 84 m (jatkuva max-valoteho).
  Maksimi paloaika: 86 h.
  Kokonaispaino: 175 g (sisältäen paristot). 3 x AA alkali sormiparistot sisältyvät toimitukseen.
  Voidaan käyttää myös ladattavilla AA akuilla tai litiumparistoilla kun halutaan maksimoida suorityskyky kylmissä olosuhteissa.
  Vesitiiviys: IP X4 (roiskesuojaus)
  Valmistusmaa Ranska.
  Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

  Tuotekoodi: E87 P2

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • Petzl Pixa 3 ATEX LED V2 valaisin sis. kypäräkiinnityslevyn
  Petzl Pixa 3 ATEX LED V2 valaisin sis. kypäräkiinnityslevyn
  74,95  Sis. Alv 92,94 

  Lue lisää ...

  Ammattilaisille suunniteltu monikäyttöinen ATEX LED valaisin vakiovaloteholla. Soveltuu erinomaisesti tehokkaaseen lähityöskentelyyn, liikkumiseen ja kauas katsomiseen.

  Pakkauksessa mukana kiinnikelevy kypäriin, mahdollistaa valaisimen käytön kypärässä ilman otsapantaa, yhteensopiva Petzl Vertex (alk. 2011 versio) ja Petzl Alveo kypärien kanssa sekä niiden kypärien kanssa, joissa on standardikiinnityspisteet (20 x 3 mm).