Omron M3 -verenpainemittari

86,76  Sis. Alv 107,58 
TUotekoodi: HEM-7131-E

Omron M3

 • Kuvaus
 • OMRON M3 olkavarsiverenpainemittari on uudistunut. Mittaustulosta on entistä helpompi tulkita, sillä se ilmaisee selkeästi punaisella värillä, jos verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). Uudessa OMRON M3 verenpainemittarissa on pehmeä M-L kokoinen mansetti (sopii 22-42 cm olkavarrelle).

  Mittari ilmoittaa selkeästi led-valolla varustetulla OK-symbolilla, että mansetti on oikein kiinnitetty ja mittaus on onnistunut. Tarkka tulos saadaan suurikokoiselle näytölle yhden napin painalluksella. Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton.

  OMRON verenpainemittarit ovat luotettavia sillä ne ovat kliinisesti validoituja eli lääketieteen ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. OMRON M3 mallissa on 60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle. Mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä mittauksen aikana. Siinä on myös liiallisen liikkumisen symboli ja se laskee automaattisesti viimeisten mittaustulosten keskiarvon.

  Pakkauksessa on mukana selkeät käyttöohjeet, paristot ja pehmeä säilytyskotelo. OMRON verenpainemittareissa on kolmen vuoden takuu.

  Ominaisuudet:

  -Intellisense™ teknologia tekee mittauksesta nopean ja miellyttävän
  -Selkeä suurikokoinen näyttö
  -Punainen väri ilmoittaa, jos tulos on yli tavoitearvojen
  -Ilmoittaa OK-symbolilla (led-valo), kun mansetti on kiinnitetty oikein
  -Pehmeä mansetti M-L sopii 22–42 cm olkavarsille
  -60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle
  -Viimeisten mittaustulosten keskiarvo automaattisesti
  -Ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä
  -Paristot ja pehmeä kotelo sisältyvät toimitukseen
  -Kliinisesti validoitu

  Mittariin sopivat mansetit

  Tuotenumero: HEM-7131-E

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • Omron M6 Comfort -verenpainemittari
  Omron M6 Comfort -verenpainemittari
  104,87  Sis. Alv 130,04 

  Lue lisää ...

  Uusi M6 COMFORT on ominaisuuksiltaan monipuolinen olkavarsiverenpainemittari. Mittaustulos on entistäkin helpommin tulkittavissa. M6 COMFORT kertoo verenpaineen tarkasti ja luotettavasti. Tarkka tulos saadaan suurikokoiselle näytölle yhden napin painalluksella ja tulos on helposti tulkittavissa. Näytölle syttyy joko vihreä tai punainen valo ylä- ja alapaineen tason mukaisesti (kotimittauksessa tavoitearvo on 135/85).
 • Omron M2 -verenpainemittari
  Omron M2 -verenpainemittari
  63,20  Sis. Alv 78,37 

  Lue lisää ...

  OMRON verenpainemittarit ovat luotettavia sillä ne ovat kliinisesti validoituja eli lääketieteen ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. OMRON M2 olkavarsiverenpainemittari on uudistunut. Uudessa M2 verenpainemittarissa on muistipaikkoja 30 mittaukselle ja mukana on pehmeä M-kokoinen mansetti (sopii 22-32 cm olkavarrelle).