Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Omron M3 -verenpainemittari

Omron M3

Omron M3 -verenpainemittari

OMRON M3 olkavarsiverenpainemittari on uudistunut. Mittaustulosta on entistä helpompi tulkita, sillä se ilmaisee selkeästi punaisella värillä, jos verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). Uudessa OMRON M3 verenpainemittarissa on pehmeä M-L kokoinen mansetti (sopii 22-42 cm olkavarrelle).
TUotekoodi: HEM-7131-E
Veroton: 86,76 € Verollinen: 107,58 €

 

 • Kuvaus
 • OMRON M3 olkavarsiverenpainemittari on uudistunut. Mittaustulosta on entistä helpompi tulkita, sillä se ilmaisee selkeästi punaisella värillä, jos verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). Uudessa OMRON M3 verenpainemittarissa on pehmeä M-L kokoinen mansetti (sopii 22-42 cm olkavarrelle).

  Mittari ilmoittaa selkeästi led-valolla varustetulla OK-symbolilla, että mansetti on oikein kiinnitetty ja mittaus on onnistunut. Tarkka tulos saadaan suurikokoiselle näytölle yhden napin painalluksella. Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton.

  OMRON verenpainemittarit ovat luotettavia sillä ne ovat kliinisesti validoituja eli lääketieteen ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. OMRON M3 mallissa on 60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle. Mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä mittauksen aikana. Siinä on myös liiallisen liikkumisen symboli ja se laskee automaattisesti viimeisten mittaustulosten keskiarvon.

  Pakkauksessa on mukana selkeät käyttöohjeet, paristot ja pehmeä säilytyskotelo. OMRON verenpainemittareissa on kolmen vuoden takuu.

  Ominaisuudet:

  -Intellisense™ teknologia tekee mittauksesta nopean ja miellyttävän
  -Selkeä suurikokoinen näyttö
  -Punainen väri ilmoittaa, jos tulos on yli tavoitearvojen
  -Ilmoittaa OK-symbolilla (led-valo), kun mansetti on kiinnitetty oikein
  -Pehmeä mansetti M-L sopii 22–42 cm olkavarsille
  -60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle
  -Viimeisten mittaustulosten keskiarvo automaattisesti
  -Ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä
  -Paristot ja pehmeä kotelo sisältyvät toimitukseen
  -Kliinisesti validoitu

  Mittariin sopivat mansetit

  Tuotenumero: HEM-7131-E

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista