Tuotteen kategoriat: Verenvuodon hallinta, Ensisiteet

OLAES Modulaarinen ensiside 6" (15,2 cm)

10,57  Sis. Alv 13,11 
TUotekoodi: OAL-6

OLAES Modulaarinen ensiside 6" (15,2 cm)

 • Kuvaus
 • Olaes Modular Bandage on uuden sukupolven traumaside. Sitä käyttävät niin sotilaat, ensihoitajat, TEMS- ja muut viranomais-valmiusryhmät. Monipuolisia ominaisuuksia, kuten 3 metriä sideharsoa. Harso myös irroitettavissa ja laitettavissa syviin vammoihin. Irroitettava okklusiivinen muovipeite, rintakehän ja kaulan alueen vammoihin. Siteen takana painesiteen tekoon muovikuppi, joka voi toimia myös silmävammoissa vammautuneen silmän suojana. "Control" nauhat estävät siteen purkautumisen vahingossa. Varma, helppo ja yksinkertainen toimivuus koko hoitoprosessin. Soveltuu myös hyvin Tactical Emergency Casuality Caren eli TECC:n hyödyntämiseen.

  Suunniteltu sotilaiden, ensihoitajien, sairaanhoitajien ja lääkärien palautteen perusteella, mitään yksityiskohtaa ole jätetty pois. Käytettävissä ilman käyttäjän sekaannusta. Mikään muu side ei tarjoa niin paljon monipuolisuutta tällaisessa pienessä paketissa.

  Stressitilanteissa, kuten niissä, joissa on paljon potilaita, stressin vaikutuksesta ihmisen suorituskyky heikkenee yksilöllisesti. Tällaisissä tilanteissä on parasta tehdä yksinkertaisia toimenpiteitä, monimutkaisen siteen käyttö on vaikeaa ja aikaa vievää. Olaes-siteen käyttö vaatii ainoastaan yksinkertasia motorisia toimenpiteitä: siteen käytössä ei suunta muutu, ei koukkuja tai hakasia. Olaes ® Modular Bandage tarjoaa merkittävästi yksinkertaisemman ja tehokkaamman ratkaisun verraten muihin vaihtoehtohtoihin. Kaikki tarvittava on mukana samassa paketissa.

  Tehokas painekuppi

  Ainutlaatuisella painekupilla saadaan painetta vamma-alueeseen, jos sitä vaaditaan. Ei aiheuta kehäpainetta kuten puristusside. Vähentää manuaalista paineen tarvetta, mikä vapauttaa hoidon antajan hoitamaan muita vammoja tai uhreja. Painekuppi voidaan myös poistaa ja sitä voi käyttää vammautuneen silmän suojana.

  Edut: 

  - Lateksiton
  - Elastinen side, johon rakennettu "Control Strips", jotka estävät siteen tahattoman purkautumisen.
  - 3 metriä steriiliä 4-kerros sideharsoa. Pystytään poistamaan ja asettamaan myös erikseen esim. syviin onkalovammoihin. Voidaan käyttää kahteen eri kohtaan, esim ampuma-asevamman sisään- ja ulostulokohtaan.
  - Sisältää muovisen okklusiivinen kalvon kaulan- ja rintakehän alueen vammoihin. Sillä pystytään estämään ilman pääsy vammoihin.
  - Painekuppi, jolla saadaan painetta haavaan, mahdollistaa silmämääräisen tarkastuksen suurissa verenvuodoissa. Sitä voi myös käyttää vammautuneen silmän suojaksi.
  - Saatavana sekä 4 "ja 6" siteet.

  Tuotenumero: OAL-6

   

   

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • First Care Israelilainen ensiside 6" - liikkuvalla haavatyynyllä
  First Care Israelilainen ensiside 6" - liikkuvalla haavatyynyllä
  13,95  Sis. Alv 17,30 

  Lue lisää ...

  Maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu Israelilainen ensiside. Erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Käyttäjäryhminä eri maiden sotilasjoukot, tuote on laajentunut sotilaskäytöstä ensihoitotilanteisiin. Liikkuvalla haavatyynyllä oleva ensiside soveltuu erinomaisesti ampumahaavojen hoitoon.
 • First Care Israelilainen ensiside 6"
  First Care Israelilainen ensiside 6"
  8,95  Sis. Alv 11,10 

  Lue lisää ...

  Maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu Israelilainen ensiside. Erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Käyttäjäryhminä eri maiden sotilasjoukot, tuote on laajentunut sotilaskäytöstä ensihoitotilanteisiin.

 • H-Bandage-ensiside
  H-Bandage-ensiside
  11,50  Sis. Alv 14,26 

  Lue lisää ...

  H-Bandage on laajasti käytössä oleva steriili ja tarttumaton ensiside, jota voi käyttää yhdellä kädellä. Suunniteltu ensivaste-, sotilas- ja poliisikäyttöön.