OLAES Modulaarinen ensiside 6" (15,2 cm)

12,12 €
Sis. Alv 15,03 €
Tuotenumero
67103164

Olaes Modular Bandage on uuden sukupolven traumaside. Sitä käyttävät niin sotilaat, ensihoitajat, TEMS- ja muut viranomais-valmiusryhmät.

Olaes Modular Bandage on uuden sukupolven traumaside. Sitä käyttävät niin sotilaat, ensihoitajat, TEMS- ja muut viranomais-valmiusryhmät. Monipuolisia ominaisuuksia, kuten 3 metriä sideharsoa. Harso myös irroitettavissa ja laitettavissa syviin vammoihin. Irroitettava okklusiivinen muovipeite, rintakehän ja kaulan alueen vammoihin. Siteen takana painesiteen tekoon muovikuppi, joka voi toimia myös silmävammoissa vammautuneen silmän suojana. "Control" nauhat estävät siteen purkautumisen vahingossa. Varma, helppo ja yksinkertainen toimivuus koko hoitoprosessin. Soveltuu myös hyvin Tactical Emergency Casuality Caren eli TECC:n hyödyntämiseen.

Suunniteltu sotilaiden, ensihoitajien, sairaanhoitajien ja lääkärien palautteen perusteella, mitään yksityiskohtaa ole jätetty pois. Käytettävissä ilman käyttäjän sekaannusta. Mikään muu side ei tarjoa niin paljon monipuolisuutta tällaisessa pienessä paketissa.

Stressitilanteissa, kuten niissä, joissa on paljon potilaita, stressin vaikutuksesta ihmisen suorituskyky heikkenee yksilöllisesti. Tällaisissä tilanteissä on parasta tehdä yksinkertaisia toimenpiteitä, monimutkaisen siteen käyttö on vaikeaa ja aikaa vievää. Olaes-siteen käyttö vaatii ainoastaan yksinkertasia motorisia toimenpiteitä: siteen käytössä ei suunta muutu, ei koukkuja tai hakasia. Olaes ® Modular Bandage tarjoaa merkittävästi yksinkertaisemman ja tehokkaamman ratkaisun verraten muihin vaihtoehtohtoihin. Kaikki tarvittava on mukana samassa paketissa.

Tehokas painekuppi

Ainutlaatuisella painekupilla saadaan painetta vamma-alueeseen, jos sitä vaaditaan. Ei aiheuta kehäpainetta kuten puristusside. Vähentää manuaalista paineen tarvetta, mikä vapauttaa hoidon antajan hoitamaan muita vammoja tai uhreja. Painekuppi voidaan myös poistaa ja sitä voi käyttää vammautuneen silmän suojana.

Edut: 

- Lateksiton
- Elastinen side, johon rakennettu "Control Strips", jotka estävät siteen tahattoman purkautumisen.
- 3 metriä steriiliä 4-kerros sideharsoa. Pystytään poistamaan ja asettamaan myös erikseen esim. syviin onkalovammoihin. Voidaan käyttää kahteen eri kohtaan, esim ampuma-asevamman sisään- ja ulostulokohtaan.
- Sisältää muovisen okklusiivinen kalvon kaulan- ja rintakehän alueen vammoihin. Sillä pystytään estämään ilman pääsy vammoihin.
- Painekuppi, jolla saadaan painetta haavaan, mahdollistaa silmämääräisen tarkastuksen suurissa verenvuodoissa. Sitä voi myös käyttää vammautuneen silmän suojaksi.
- Saatavana sekä 4 "ja 6" siteet.

Tuotenumero: OAL-6

 

 

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua

Ota Yhteyttä