Maksutavat

Yksityishenkilöt ja toiminimet voivat maksaa tilauksensa ainoastaan verkkomaksuna verkkopankkitunnuksilla tai korttimaksuna. Yrityksille ja muille organisaatioille tarjoamme myös mahdollisuuden tilata laskulla.

Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Mikäli yksityishenkilö tilaa tuotteita laskulla, tilaus muutetaan automaattisesti ennakkolaskutilaukseksi.

Korttimaksu

Voit maksaa ostoksesi seuraavilla korteilla: Visa, Visa Electron ja MasterCard

Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. MedKit Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Lasku (yrityksille ja muille organisaatioille, ei toiminimille)

Yrityksille muille organisaatioille myymme myös laskulla. Yritysten ja yhteisöjen on ilmoitettava Y-tunnus ja muut tilauksen käsittelemiseksi tarvittavat tiedot tilausta tehdessään. Tarkistamme yrityksen luottotiedot ennen tilauksen toimittamista ja mikäli maksuhäiriöistä on merkintä tai luottotietoja ei löydy, tilaus toimitetaan ennakkomaksutilisiirron jälkeen. 

Laskuille lisätään laskutuslisä:

Jos tilaus laskutetaan paperilaskuna:
Paperilaskulisä 6€

Jos tilaus laskutetaan verkkolaskuna/sähköpostilaskuna:
Laskutuslisä 3,50€

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.

Ennakkolaskulla maksetut tuotteet toimitetaan asiakkaalle, kun maksu on suoritettu MedKit Finland Oy:n tilille. Tilattujen tuotteiden pakkaus- ja postikulut riippuvat valitusta toimitustavasta. MedKit Finland Oy varaa oikeuden veloittaa ylisuurista lähetyksistä pakkaus- ja postikulut todellisten kulujen mukaisesti.

Ota Yhteyttä