Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

LV Pyykinpesujauhe White Professional, 8 kg

LV Pyykinpesujauhe White Professional

LV Pyykinpesujauhe White Professional, 8 kg

Tiivistetty pyykinpesujauhe kaikkien tekstiilien pesuun, myös valkopyykille. Soveltuu erityisen hyvin herkkäihoisille. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. pH 10,3.

TUotekoodi: LV15740743
Veroton: 48,90 € Verollinen: 60,64 €

 

 • Kuvaus
 • Erityisesti ammattikäyttöön kehitetty LV White Professional pyykinpesujauhe liukenee helposti ja pesee pyykin puhtaaksi. Pesujauhe pesee alhaisissakin lämpötiloissa. Oikea annostus estää harmaantumista ja rasittaa kuituja vähemmän. Ei sisällä hajusteita, väriaineita, zeoliittia, fosfaattia eikä optisia kirkasteita. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

  Käyttöohje

  Noudata käyttöohjeita ja tekstiileissä olevia pesumerkintöjä. Pese valko- ja kirjopyykki erikseen, väripyykille suositellaan alhaisia pesulämpötiloja. Kaikki valkaisuainetta sisältävät pesuaineet voivat haalistaa värejä. Pesujauhe soveltuu normaalin pyykin lisäksi mm. mikrokuitutuotteille,  vauvan pyykkiin sekä hienopyykille (esim. keinokuitu). Ei suositella aroille kuiduille, kuten silkille ja villalle. Ei suositella pyykin liottamista.  Käsinpesussa, sekoita pesujauhe huolellisesti veteen ennen kuin laitat tekstiilit pesuveteen. Käytä myös LV huuhteluainetta.

  Varsinainen pesu ja veden kovuus pehmeä/keskikova:
  Koneen koko:

  • 3-5 kg 50-65 ml
  • 5-6 kg 70-90 ml

  Käsinpesu 35 ml / 10 l vettä (Käsinpesussa käytä suojakäsineitä.)

  Tuotenumero LV15740743

 • PDF Info
 • Arvostelut