Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Led Lenser X21R.2 ladattava käsivalaisin

Led Lenser X21R.2

 • Led Lenser X21R.2
 • Led Lenser X21R.2 Sideview
 • Led Lenser X21R.2

Led Lenser X21R.2 ladattava käsivalaisin

Tässä ladattavassa valaisimessa on monipuoliset valotehon ja valotoimintojen säätömahdollisuudet. Valaisimen helppokäyttöisyys perustuu Fast Action Switch -järjestelmään, joka käsittää vain yhden kytkimen ja valintarenkaan, neljä valo-ohjelmaa ja 8 valotoimintaa. SLT-valaisintekniikkan avulla voit säätää ja hallita valaisimen valotehoa ja -ohjelmia. Energiatila sovitetaan valaisimen normaalien käyttöolosuhteiden mukaiseksi, näin valaisimen käyttöaika on mahdollisimman pitkä.

TUotekoodi: C371
Veroton: 386,29 € Verollinen: 479,00 €

 

 • Kuvaus
 • Tässä ladattavassa valaisimessa on monipuoliset valotehon ja valotoimintojen säätömahdollisuudet. Valaisimen helppokäyttöisyys perustuu Fast Action Switch -järjestelmään, joka käsittää vain yhden kytkimen ja valintarenkaan, neljä valo-ohjelmaa ja 8 valotoimintaa. SLT-valaisintekniikkan avulla voit säätää ja hallita valaisimen valotehoa ja -ohjelmia. Energiatila sovitetaan valaisimen normaalien käyttöolosuhteiden mukaiseksi, näin valaisimen käyttöaika on mahdollisimman pitkä.

  Valaisimen mukana toimitetaan kantohihna, latausasema, pyörimisenestimet sekä salkku säilytystä ja kuljetusta varten.

  Led Lenser X21R -valaisin sopii äärimmäisen haastaviin valaisutarpeisiin.  Lisävarusteena on saatavana 12/24 V -laturi, joten kiinteä sovitus ajoneuvoonkin on mahdollista.


  Tuotenumero: C371

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista