Led Lenser P7QC taskuvalaisin

64,11 €
Sis. Alv 79,50 €
Tuotenumero
67102841
Led Lenserin uutuus! Vesitiivis IP X7 taskulamppu, jossa valoteho on 220 lumenia. Taskulamppu tuottaa 4 eri väriä yhdellä ainoalla linssillä.

Led Lenser P7QC -valaisimessa on 4 eriväristä valoa. Eri värit ovat valittavissa helposti vain kääntämällä valaisin päätä, värin valinta toimii myös valaisimen ollessa sammutettu. Valittavissa olevat värit ovat valkea, punainen, sininen ja vihreä. Käyttökohteita on runsaasti merkinannosta eriväristä valoa vaativiin tehtäviin.

Neljä väriä, neljä eri käyttötarkoitusta, Led Lenser P7 QC:ssa on High Power RGBW Led, tämä tekniikka tuottaa eri värit yhdellä ledillä. Uusi Prism diffuser -linssitekniikka takaa valon parhaan suorituskyvyn valon värien eri aallonpituusalueilla.

Punainen valo ylläpitää näkökyvyn pimeässä ja voit käyttää sitä myös merkinantoon. Villieläimet eivät havaitse vihreää valoa, joten et häiritse niitä valollasi, vihreä valo ei myöskään houkuta hyttysiä. Sinisellä valolla voit etsiä ja seurata verijälkiä. 220 lumenin valkoista valoa voit käyttää jokapäiväisiin tarpeisiin.

Tekniset Tiedot

  • 220 lumenia, Power
  • 4 kpl AAA-paristoja
  • pituus 13,3 cm
  • paino 175 g
  • IPX7

SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT)

YKSI VALAISIN – MONTA TOIMINTOA

SLT tekee valaisimestasi monipuolisemman ja juuri sinun käyttöösi sopivan. SLT-tekniikan avulla voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitusta energiahallintatilasta riippumatta voit käyttää eri tilanteisiin ja tarpeisiisi soveltuvia valo-ohjelmia ja -toimintoja.

Kaikki on hallittavissa yhdellä kädellä.

SLT 3

3 valotoimintoa

3 valotoimintoa

Valotoiminnot

Valotoiminnot

Modulaarinen rakenne

Sen ansiosta valaisinta on helppo huoltaa ja puhdistaa. Valaisin on lisäksi roiskevesitiivis.

Modulaarinen Rakenne

 

IPX7 Roiskevesisuojaus

Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden. IPX7 kestää hetkellisen upottamisen veteen (30 minuuttia 1 metrin syvyiseen seisovaan veteen). Kansainvälinen IEC 60529 IPx7 standardi.

Tuotenumero: 9607-Q

Ota Yhteyttä