Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu

108,06  Sis. Alv 133,99 
TUotekoodi: C375

Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppuLed Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu

 • Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppuLed Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu
 • Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu
 • Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu
 • Led Lenser H14R.2 ladattava otsalamppu
 • Kuvaus
 • Ladattavien otsavalaisinten ehdotonta valiosarjaa. Alhaiset käyttökustannukset ja huima valoteho. H14R.2:sta suosittelemme erityisesti ammattikäyttöön tai vaativiin harrastuksiin.

  H14R.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Otsavalaisimen yläosassa olevalla painikkeella voidaan sytyttää ja sammuttaa valo, säätää valotehoa sekä kytkeä päälle tehostustila ja muita toimintoja. Akkukotelon yläosassa valaisimen takana olevaa säätörengasta painamalla voidaan sytyttää punainen valo, jolloin muutkin takana tulevat näkevät missä liikutkaan.

  Yleiskäyttöinen pidike tarjoaa valaisimeen lisää kiinnittämismahdollisuuksia. Otsavalaisimen lisäksi voit käyttää Led Lenser H14R.2 -valaisinta esimerkiksi polkupyörässä, pöytävalaisimena tai vyöllä.

  Valaisimen mukana toimitetaan akku (1 kpl) ja verkkolaturi.

  Teknologia
  SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT)

  YKSI VALAISIN – MONTA TOIMINTOA

  SLT tekee valaisimestasi monipuolisemman ja juuri sinun käyttöösi sopivan. SLT-tekniikan avulla voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitusta energiahallintatilasta riippumatta voit käyttää eri tilanteisiin ja tarpeisiisi soveltuvia valo-ohjelmia ja -toimintoja.

  Kaikki on hallittavissa yhdellä kädellä.

  SLT 2

  Kolme eri valo-ohjelmaa, joissa useita eri valotoimintoja.

  SLT

   

  VALOTOIMINNOT

  Valotoiminnot


  ENERGIATILAT

  Voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitessasi energiaa säästävän ”Energy saving” –tilan, valoteho pienenee akun / paristojen varauksen laskiessa.  Mikäli valitset ” Constant current”-tilan, valoteho säilyy tasaisena akun / paristojen varauksesta riippumatta.

  Energiatilat

   

  AUTO FOCUS SYSTEM (AFS)

  KEHITTYNYT KOHDISTUSJÄRJESTELMÄ

  Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Led Lenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Led Lenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa. 

  Linssikuva

   

  SPEED FOCUS SYSTEM (SFS)

  NOPEAA REAGOINTIA

  Liu’utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla, eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.

  SFS

   

  IPX4 ROISKEVESISUOJAUS

  Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden.

  IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta.

  Kansainvälinen IEC 60529 IPx4 standardi.

  Muut tiedot:

  350 lumenia
  Li Ion -akku
  paino 340 g

  Tuotenumero: C375

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • Led Lenser X21.2 käsivalaisin
  Led Lenser X21.2 käsivalaisin
  265,32  Sis. Alv 329,00 

  Lue lisää ...

  Led Lenser X21.2 on erinomainen valinta esimerkiksi etsintävaloksi. Monet ammattilaiset ovatkin myös valinneet X21-mallin työvälineekseen. Tämä Led Lenser soveltuu erittäin vaativiin valaisutehtäviin.

  Uudessa X21.2 on seitsemän ultrakirkasta uutta tekniikkaa olevaa led super-sirua, jotka tuottavat häikäisevän 1600 lumenin valotehon. SLT 3-valaisintekniikkalla hallitset helposti valaisimen kolmea eri valotoimintoa (täysteho, puoliteho ja strobo) ja AFS –tekniikalla voit säätää valokeilaa portaattomasti.

 • Led Lenser NEO 10R ladattava otsavalaisin, sininen
  Led Lenser NEO 10R ladattava otsavalaisin, sininen
  79,84  Sis. Alv 99,00 

  Lue lisää ...

  NEO-sarjan kuningas valaisee polkusi myös siellä, missä niitä ei ole

 • Led Lenser Seo 5 otsalamppu
  Led Lenser Seo 5 otsalamppu
  43,55  Sis. Alv 54,00 

  Lue lisää ...

  SEO-malliston toiseksi tehokkaimman valaisimen valo kantaa 120 metriä ja se tarjoaa 180 lumenin valotehon. Led Lenser SEO 5 -valaisimessa on SLT-tekniikkaa ja siinä on kohdistettava valokeila (Advanced Focus System). Ominaisuuksina muun muassa punainen huomiovalo, vaihdettava päähihna, karabiinihakanen ja valaisukulman säätö.
 • Led Lenser XEO 19R ladattava otsavalaisin lisävarusteineen
  Led Lenser XEO 19R ladattava otsavalaisin lisävarusteineen
  253,23  Sis. Alv 314,00 

  Lue lisää ...

  Vauhdikkaaseen menoon, ladattava Ledlenser XEO 19R tuottaa jopa 2000 lumenin valotehon