Tuotteen kategoriat: Laerdal, Elyvytysnuket

Resusci Baby QCPR - elvytysnukke

884,00  Sis. Alv 1 096,16 
TUotekoodi: L161-01250

Resusci Baby QCPR - elvytysnukke

 • Resusci Baby QCPR - elvytysnukke
 • Resusci Baby QCPR - elvytysnukke
 • Resusci Baby QCPR - elvytysnukke
 • Kuvaus
 • Resusci® Baby QCPR:llä asettaa lasten laadukkaan elvytyskoulutuksen uudelle tasolle. Uudet palautteenantolaitteet tarjoavat opiskelijoille palautetta siitä miten parantaa omaa suoritustaan. Tuote tarjoaa mahdollisuuden debriefingiin, opettajalle mahdollisuuden valmentaa opiskelijaa entistä tehokkaammin sekä mahdollisuuden tallentaa ja analysoida tuloksia Käytä Resusci Babya saadaksesi reaaliaikaista palautetta sekä yhden harjoittelijan debriefing tai SimPad SkillReporter ohjelmiston kanssa saadaksesi yksityiskohtaisen palautteen.

  The Resusci® Baby QCPR:llä on elvytysharjoitusnukke, jolla voi harjoitella vauvan elvyttämistä. Nukessa on nyt uusia paranneltuja palautteenanto järjestelmiä, jotka tarjoavat opettajalle mahdollisuuden keskittyä entistä paremmin opiskelijan harjoitteluun. Mittaaminen, arviointi ja laadukas palaute ovat avainasemassa opiskelijan oppimisen kannalta. Resusci Baby QCPR nukke tarjoaa perusteellista ja realistista elvytyskoulutusta.. Painelupuhallusharjoittelun tehostettu mittaus mahdollistaa tarkan ja kattavan oppimisen. Yksityiskohtainen palaute ja debriefing tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden oppia ja parantaa elvytystaitojaan paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

  Resusci Baby® QCPR on tarkoitettu

  -Mittaamaan elvytystaitoja
  -Arvioimaan suorituksen tuloksia
  -Edistämään hyvää palautteenantoa ohjaajalta

  Uudet palautteenantojärjestelmät tarjoavat opiskelijalle

  -Selkeän palautteen siitä, kuinka parantaa omaa suoritustaan
  -Mahdollisuuden parantaa osaamista debriefingin avulla.
  -Uusia mahdollisuuksia valmentaa opiskelijaa entistä tehokkaammin reaaliajassa sekä tallentaa ja analysoida harjoitustuloksia.

  Tuotteen ominaisuudet

  -Realistinen anatomia, joten harjoittelussa opitaan pään kallistus, leuan nosto, oikea painelusyvyys, rintakehän oikea jäykkyys ja rinnan nousu.
  -Anturi huomioi käsien oikean sijainnin
  -Ventilaatio järjestelmä tarjoaa oikean mukaisen rintakehän nousun maskilla ventiloitaessa sekä suustasuuhun menetelmää käytettäessä.
  -Parannellut mittaus -ja palautteenantojärjestelmät.
  -Langallisen yhteyden SkillGuideen sekä SimPad SkillReporter:iin
  -Elvytyssuositusten mukainen.

  Resusci Baby QCPR:llä sisältää:

  Nuken, 2 kasvot,  suunsuojaus nukelle (1 rulla), vaihdettavat ilmatiet, laukun, vauvan bodyn, huovan, pulssi ballongin, puhdistuspyyhkeitä, nuken akun ja käyttöohjeet.

  Tuotenumero: 161-01250

  The Resusci Baby QCPR:llä toimii seuraavien palautejärjestelmien kanssa

  * Muista tilata palautteenantojärjestelmä erikseen. Palautteenantojärjestelmä ei sisälly elvytysnukkeihin.

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • Laerdal SimPad PLUS SkillReporter
  Laerdal SimPad PLUS SkillReporter
  1 736,00  Sis. Alv 2 152,64 

  Lue lisää ...

  SimPad PLUS Skillreporter ohjelmisto tarjoaa kattavan ja helposti käytettävän palautteen, joka parantaa elvytysharjoittelun laatua. Kaikki asianmukaiset CPR toimenpiteet mitataan ja ohjelmisto helpottaa reaaliaikaista palautteen saantia. Tallentuvat tiedot ja suorituskyvyn mittaaminen mahdollistavat tarkan debriefingin. Tarkempi reaaliaikainen palaute ja joustavampi debriefing antavat opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja parantaa elvytystä tavalla, joka aikaisemmin ei ole ollut mahdollista.