Tuotteen kategoriat: Laerdal, Elyvytysnuket

Laerdal Resusci Anne QCPR AW Torso - Ladattava

2 480,00  Sis. Alv 3 075,20 
TUotekoodi: L172-00160

Laerdal torso -elvytysnukke, erilaisia pupilleja mukana

 • Kuvaus
 • Laerdal Resusci Anne QCPR AW ylävartalo -elvytysnukke, sis. pää ilmateillä - supraglottisille ilmatievälineille (esimerkiksi intubointi)

  Resusci Anne on ollut terveydenhuollon ammattilaisten suosima elvytyksen harjoittelunukke jo vuodesta 1960 lähtien. Sen avulla on opetettu kriittisiä hengenpelastamistaitoja yli 500 miljoonalle ihmiselle.

  Arviolta 2,5 miljoona ihmishenkeä on pelastettu.

  Tehokkaampaa elvytyskoulutusta
  QCPR-teknologian avulla sekä ohjaajat että harjoittelijat voivat seurata ja arvioida elvytyssuoritusta. Tämä puolestaan tehostaa harjoitteluajan käyttöä ja lisää harjoittelusta saatavaa hyötyä.

  QCPR-teknologian etuja:
  Tehokkaampi harjoittelu yksittäisille henkilöille ja tiimeille
  Harjoittelu vapaavalintaisessa ympäristössä
  Useiden henkilöiden suorituksen arviointi reaaliajassa
  Tiimin debriefing ja yksittäisten suoritusten arviointi

  Realistinen, kestävä ja siirrettävä
  Resusci Anne QCPR -harjoittelunukke ja yhteensopivat palautelaitteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja mahdollisimman nopeasti harjoittelukuntoon valmisteltaviksi, jotta käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytyskoulutukseen.

  Resusci Anne QCPR:ssä on realistinen anatomia ja se on täysin elvytyssuositusten mukainen.
  Harjoittelija saa tuntumaa todellisuutta vastaavan rintakehän vastukseen, näkee rinnan nousevan ventiloinnin aikana ja joutuu kallistamaan päätä ja leukaa avoimen hengitystien varmistamiseksi.

  Ventilointijärjestelmä mahdollistaa todellisuutta vastaavan rintakehän nousun elvytyspalkeella (BVM) ja suusta suuhun -menetelmällä.
  Kolme mukana toimitettua rintajousta (pehmeä, tavallinen ja kova) mahdollistavat paineluiden simuloinnin rinnan eri jäykkyyksillä tyypillisimmällä voimavälillä (30–60 kg). Näin saavutetaan suositusten mukainen painelusyvyys.

  Nukkeen asennettu valmiiksi 45 kg rinta/painelujousi.

  Kolme mukana toimitettua rintajousta (pehmeä, tavallinen ja kova) mahdollistavat paineluiden simuloinnin rinnan eri jäykkyyksillä tyypillisimmällä voimavälillä (30–60 kg). Näin saavutetaan suositusten mukainen painelusyvyys.

  Toimituksessa mukana: puhdistuspyyhepakkaus, 2 ylimääräistä rinta-/painelujousta (30kg ja 60kg), käyttöohje ja tuotedokumentaatio, vaihtopupilleja: normaalit, supistuneet ja laajentuneet kaikkia 2 kpl, silmämunat 6 kpl, Glycerol Spray 180 ml, USB-kaapeli A-C ja AC virtasovitin USB 2A.

  Tuotekoodi L172-00160

 • Arvostelut