Laerdal Resusci Anne QCPR torso -elvytysnukke, ladattava

2 187,36 

1 250,00  Sis. Alv 1 550,00 

TUotekoodi: L171-00160

Laerdal Resusci Anne QCPR torso

 • Kuvaus
 • TARJOUS - VARASTOSSAMME 1 KPL

  Laerdal Resusci Anne QCPR torso -elvytysnukke, ladattava

  Resusci Anne on ollut terveydenhuollon ammattilaisten suosima elvytyksen harjoittelunukke jo vuodesta 1960 lähtien. Sen avulla on opetettu kriittisiä hengenpelastamistaitoja yli 500 miljoonalle ihmiselle. ResusciAnne QCPR tuo peruselvytyksen harjoittelun laadun uudelle tasolle.

  Resusci Anne QCPR -harjoittelunukke ja yhteensopivat palautelaitteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja mahdollisimman nopeasti harjoittelukuntoon valmisteltaviksi, jotta käyttäjä voi keskittyä laadukkaaseen elvytyskoulutukseen.

  Resusci Anne QCPR:ssä on realistinen anatomia ja se on täysin elvytyssuositusten mukainen. Harjoittelija saa tuntumaa todellisuutta vastaavan rintakehän vastukseen, näkee rinnan nousevan ventiloinnin aikana ja joutuu kallistamaan päätä ja leukaa avoimen hengitystien varmistamiseksi.

  QCPR-teknologian avulla sekä ohjaajat että harjoittelijat voivat seurata ja arvioida elvytyssuoritusta. Tämä puolestaan tehostaa harjoitteluajan käyttöä ja lisää harjoittelusta saatavaa hyötyä.

  QCPR-teknologian etuja:

  • Tehokkaampi harjoittelu yksittäisille henkilöille ja tiimeille
  • Harjoittelu vapaavalintaisessa ympäristössä
  • Useiden henkilöiden suorituksen arviointi reaaliajassa
  • Tiimin debriefing ja yksittäisten suoritusten arviointi

  Nukkeen asennettu valmiiksi 45 kg rinta/painelujousi.

  Yhteensopivat palautevaihtoehdot: SimPad PLUS SkillReporter, SkillGuide, QCPR Instructor -sovellus ja QCPR Learner -sovellus.

  Toimituksessa mukana: puhdistuspyyhepakkaus, kaksi ylimääräistä rinta-/painelujousta (30kg ja 60kg), käyttöohje ja tuotedokumentaatio, vaihdettavat kasvot x 3, vaihdettavat ilmatiet x 2, USB-kaapeli A-C ja AC virtasovitin USB 2A.

  Tuotekoodi L171-00160

 • Arvostelut