Laerdal imulaite LSU 4000 monikäyttösäiliöllä

Tarjouspyyntötuote
Tuotenumero
67101132
Nostaa imulaitteiden vaatimukset uudelle tasolle niin ensi- kuin kotihoidossa. LSU 4000 laitteessa on mm. ensimmäisenä imulaitteena, toiminnan testipainike, helposti vaihdettava akku, toimii sekä verkko- että ajoneuvovirralla ja yksi selkeä käyttökytkin. Kaikki tämä kestävässä ja hyvän näköisessä kokonaisuudessa.
Tarjouspyyntö

Luotettava

Laitteen vianmääritystoiminto tarkistaa kaikki tärkeimmät järjestelmätoiminnot.

Helppokäyttöinen 

Laitetta käytetään yhdellä suurella säätimellä.

Säädettävä imu 

Viisi yleisesti käytettyä suunielu-/henkitorviasetusta.

Korkea suorituskyky 

Teho jopa 25 l/min. asetuksella 500+ mmHg.

Kestävä 

Ympäröivä ”rintakehä” suojaa säiliötä, ja imulaite täyttää ankarimmat roisketiiviys- (IP34D) ja törmäyksenkestovaatimukset.

Hiljainen

Erittäin hiljainen käytettäessä alhaisilla imutasoilla. Tämä tekee laitteesta erityisen sopivan sairaalaympäristöön tai muihin paikkoihin, joissa edellytetään hiljaisuutta. Asetuksella 500+ mmHg desibelitaso on 56 tai alle.

Joustava 

Varustettu kiinteällä muuntajalla. Laitteen käyttö ja lataus on mahdollista suoraan sähköverkosta tai lisävarusteena saatavasta seinätelineestä.

Valmis, tehokas, pystyvä

Ainoa imulaite, jossa yhdellä painalluksella voidaan testata nopeasti kaikki toiminnot: tukos, imuntuottoteho, suurin saavutettava imutaso ja ilmavuoto. Henkitorven ja/tai suunielun erilaiset imutasot säädetään yhdellä säätimellä, joka toimii myös virtakytkimenä. Yöllä ja päivänvalossa näkyvät merkkivalot ilmaisevat kaikki tärkeimmät järjestelmätoiminnot.

Tuotenumero: L78000008

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua

Ota Yhteyttä