Sormipulssioksimetrit

Erittäin suositut ja laadukkaat sormipulssioksimetrit löydät MedKitin verkkokaupasta! 

Happisaturaatiomittareilla saadaan mitattua ihmisen veren happisaturaatioarvot sekä pulssin sormenpäästä. Saturaatiomittareita löytyy sekä ammatti- että kotikäyttöön. Olipa mittari mihin käyttöön hyvänsä, tulokset ovat luotettavia riippumatta paikasta tai käyttäjästä. Ammattikäyttöön tarkoitettussa sormipulssioksimetrissä on vain enemmän ominaisuuksia, ei eroja mittauksen laadussa.

Pulssioksimetrit, saturaatiomittarit, happisaturaatiomittarit, miksi haluatkaan laitetta kutsua, ovat saatavilla helposti verkosta tilaamalla.

3 tuotetta
Nouseva
 1. ME 5 sormipulssioksimetri digitaalinen
  Promise M130 Sormipulssioksimetri

  CE -hyväksytty M130 -sormipulssioksimetri selkeällä OLED -näytöllä, jossa 4 eri display -moodia. 

  Helppokäyttöinen sormipulssioksimetri toimii yhdellä napilla, jolla voi selata yhtä arvoa kerrallaan. 

  Tuotekoodi: MK_14778
 2. ME 5 sormipulssioksimetri digitaalinen
  Oxyi Sormipulssioksimetri

  Helppokäyttöisella Oxyi sormipulssioksimetrilla mitataan veren happisaturaatiota sekä pulssia sormenpäästä. Saturaatiomittari toimii myös leikki-ikäisellä lapsella ja siitä ylöspäin. 

  Kevyt happisaturaatiomittari soveltuu sekä ammatti- että kotikäyttöön, joten tulokset ovat aina luotettavia riippumatta käyttäjästä tai paikasta. Oxyi pulssioksimetriä on helppo kuljettaa mukana ja se on nopeasti käyttövalmis.

  Tuotekoodi: MK_3089Oxyi
 3. ME 5 sormipulssioksimetri digitaalinen
  OLED Finger Sormipulssioksimetri

  CE -hyväksytty sormipulssioksimetri on varustettu kirkkaalla, kaksivärisellä OLED -näytöllä, josta näkee tärkeimmät arvot kuten Sp02, PR, perfuusioindeksi sekä pleth -aallon. Kustomoitavalla hälytysominaisuudella voit säätää itse milloin potilaan arvot laskevat liian alhaisiksi ja pulssioksimetri ilmoittaa tämän välittömästi kun jokin potilaan arvo laskee hälytysrajan alle.

  Tuotekoodi: MK_14776
3 tuotetta
/ sivu