Kingfa kasvomaskit Lue lisää

Kingfa kasvomaskit saatavilla MedKit Finlandilta!

Mikä ihmeen Kingfa?

Kingfa on vuonna 1993 perustettu kiinalainen monialainen pörssiyhtiö sekä maailmanlaajuisesti merkittävä mm. raakamateriaalien toimittaja. Kiinalainen Kingfa pitää päämajaansa Guangzhoun Science Townissa, sekä omistaa 47 tytäryhtiötä, jotka sijaitsevat Etelä-Aasiassa, Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa. 

Maailmanlaajuinen pandemiatilanne on johtanut siihen, että tämä teollisuusjätti on perustanut tehtaisiinsa myös linjastoja, joissa valmistuu kymmeniä miljoonia kasvomaskeja sekä muita suojaustuotteita päivittäin.

Myymämme Kingfa kasvomaskit ovat yleiseen käyttöön soveltuvia "Type I" kasvomaskeja, jotka ovat esimerkiksi THL:n maskisuosituksen mukaisia. Kingfan kasvomaskivalikoimasta löytyy myös IIR kirurgisia suu-nenäsuojia, jotka ovat sairaalakäyttöön soveltuvia, roiskesuojattuja laadukkaita suu-nenäsuojia. 

Kingfa kasvomaskit ovat keveitä hengittää ja mukavia pitää

Kingfan materiaalit ovat ensiluokkaisia, joten kasvomaskien läpi on kevyempi hengittää, eivätkä maskit kerää herkästi kosteutta tai lämpöä sisäänsä. Kasvomaskeja saatavilla korvalenkeillä, sekä pään taakse sidottavilla nauhoilla.

Takaisin pääkategoriaan

Kingfa kasvomaskit
5 tuotetta
Nouseva
 1. Kingfa Type IIR kirurginen suu-nenäsuojain nauhakiinnityksellä, 30 kpl, kertakäyttöinen
  Kingfa Type IIR kirurginen suu-nenäsuojain pitkillä nauhoilla, 30 kpl, kertakäyttöinen

  Kingfa IIR suu-nenäsuojain ns. "kirurginmaski", on testattu lääkinnällinen laite, jota voidaan käyttää sillon kun halutaan ehkäistä taudinaiheuttajien leviäminen omasta hengitysilmasta.

  Tämä maski on varustettu nauhoilla, jotka voidaan solmia haluamalleen kireydelle pään taakse. Nauhojen pituus 38cm

  Suojamaskin nenätuki on muovautuvaa metallilankaa, jonka avulla suojamaskin voi muotoilla kasvoillesi sopivaksi ja tiiviiksi. 

  Tuotekoodi: MK_15271
 2. Kertakäyttöinen suu-nenäsuojain 50 kpl / kasvomaski
  Kingfa Type IIR kirurginen suu-nenäsuojain, 50 kpl, kertakäyttöinen

  Tuotetta löytyy varastostamme heti toimitukseen! Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

  Kingfa IIR suu-nenäsuojain ns. "kirurginmaski", on testattu lääkinnällinen laite, jota voidaan käyttää sillon kun halutaan ehkäistä taudinaiheuttajien leviäminen omasta hengitysilmasta.

  Suojamaskin nenätuki on muovautuvaa metallilankaa, jonka avulla suojamaskin voi muotoilla kasvoillesi sopivaksi ja tiiviiksi. 

  Tuotekoodi: MK_15194
 3. Kingfa kasvomaski yleiseen käyttöön, 50 kpl, kertakäyttöinen
  Kingfa kasvomaski yleiseen käyttöön, 50 kpl, kertakäyttöinen

  Inventaarioale -tuote!

  Tämä kertakäyttöinen kasvomaski on maskisuosituksen mukainen. Tämä kasvomaski ehkäisee pisaroiden leviämistä omasta hengitysilmasta. Maskisuositus suosittelee kasvomaskia käytettävän mm. joukkoliikenteessä, jossa lähikontaktia voi olla vaikea välttää. 

  Kingfa kasvomaski soveltuu yleiseen käyttöön. Näistä maskeista kuullaan puhuttavan ns. "kansanmaskeina". 

  Kertakäyttöinen suu-nenäsuojain sopii käyttäjän suojaimeksi kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana omasta uloshengitysilmasta. Suu-nenäsuojain myös muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi. 

  Tuotekoodi: MK_15213
 4. FFP2 hengityssuojain uloshengitysventtiilillä CE -hyväksytty 10 kpl
  Kingfa FFP2 hengityssuojain venttiilillä 10kpl, kertakäyttöinen

  Kingfa FFP2 Hengityssuojaimia saatavilla venttiilillä! 

  Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

  Kingfa FFP2 -tuote on hengityssuojain ja se suojaa käyttäjää annetun suojaustason mukaisesti. Tuotteessa on uloshengitysventtiili, joka poistaa lämmintä ja kosteaa ilmaa hengityssuojaimen sisältä.

  Tuotekoodi: MK_15624
 5. Kertakäyttöinen suu-nenäsuojain 50 kpl / kasvomaski
  Kingfa Type IIR kirurginen kasvomaski, 50 kpl, kertakäyttöinen, musta

  Tyylikäs uutuus Kingfalta! 

  Kyllästyitkö kasvomaskin tavalliseen siniseen väriin? Nyt verkkokaupastamme saatavilla Kingfan uutuus kasvomaski, joka on saanut uuden, neutraalimman mustan värityksen!

  Kingfa IIR suu-nenäsuojain ns. "kirurginmaski", on testattu lääkinnällinen laite, jota voidaan käyttää sillon kun halutaan ehkäistä taudinaiheuttajien leviäminen omasta hengitysilmasta.

  Tuotekoodi: MK_15532
5 tuotetta
/ sivu

Kingfa kasvomaskeja on saatavilla Type I eli "kansanmaski" -tasoisena, sekä sairaalakäyttöönkin soveltuvina IIR -tason suu-nenäsuojaimina joiden bakteerien suodatuskyvykkyys (BFE) on jopa 98%.

Kingfa IIR kasvomaski

IIR tarkoittaa, että kasvomaski on roiskesuojattu, eli se ei päästä roiskeita kankaan läpi. IIR kasvomaskien bakteerien suodatuskyvykkyys (BFE) on jopa 98%.

Kingfa IIR suu-nenäsuojain eli ns. "kirurginmaski" on testattu lääkinnällinen laite, jota voidaan käyttää silloin kun halutaan ehkäistä taudinaiheuttajien leviäminen omasta hengitysilmasta. IIR kasvomaski ehkäisee myös pärskeiden leviämistä, sillä maskit ovat myös roiskesuojattuja. 

Kingfa IIR saatavilla myös pitkillä kiinnitysnauhoilla

Kingfa IIR suu-nenäsuojain on saatavilla myös pitkillä nauhoilla, jotka on helppo kiinnittää pään taakse solmimalla. Solmittavat nauhat sopivat erinomaisesti käyttäjälle silloin jos korvalenkit aiheuttavat kipua, tai ovat muuten hankalia käyttäjälleen. 

Kingfa Type I kasvomaski

Kingfa Type I tunnetaan paremmin nimellä "kansanmaski" ja tämä kasvomaski sopii yleiseen käyttöön, mutta maski ei ole roiskesuojattu. Kingfa kasvomaski sopii erinomaisesti esimerkiksi ihmisille, jotka haluavat käyttää kasvomaskia kaupassa tai muissa julkisissa paikoissa asioidessa. Erinomainen hinta-laatusuhde on Kingfa Type I kasvomaskin vahvuus.

Tuotteet ovat testattu sekä Kiinassa, Suomessa, että USA:ssa.

Kingfa kasvomaskit eivät ole hengityksensuojaimia, eivätkä ne suojaa käyttäjää ilmateitse leviäviltä hiukkasilta tai taudinaiheuttajilta.