Kingfa kasvomaskit

Kingfa kasvomaskit

Kingfa kasvomaskit saatavilla MedKit Finlandilta!

Mikä ihmeen Kingfa?

Kingfa on vuonna 1993 perustettu kiinalainen monialainen pörssiyhtiö sekä maailmanlaajuisesti merkittävä mm. raakamateriaalien toimittaja. Kiinalainen Kingfa pitää päämajaansa Guangzhoun Science Townissa, sekä omistaa 47 tytäryhtiötä, jotka sijaitsevat Etelä-Aasiassa, Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa. 

Maailmanlaajuinen pandemiatilanne on johtanut siihen, että tämä teollisuusjätti on perustanut tehtaisiinsa myös linjastoja, joissa valmistuu kymmeniä miljoonia kasvomaskeja sekä muita suojaustuotteita päivittäin.

Myymämme Kingfa kasvomaskit ovat yleiseen käyttöön soveltuvia "Type I" kasvomaskeja, jotka ovat esimerkiksi THL:n maskisuosituksen mukaisia. Kingfan kasvomaskivalikoimasta löytyy myös IIR kirurgisia suu-nenäsuojia, jotka ovat sairaalakäyttöön soveltuvia, roiskesuojattuja laadukkaita suu-nenäsuojia. 

Kingfa kasvomaskit ovat keveitä hengittää ja mukavia pitää

Kingfan materiaalit ovat ensiluokkaisia, joten kasvomaskien läpi on kevyempi hengittää, eivätkä maskit kerää herkästi kosteutta tai lämpöä sisäänsä. Kasvomaskeja saatavilla korvalenkeillä, sekä pään taakse sidottavilla nauhoilla.

Kingfa Kasvomaskit

Mistä tunnistat onko kasvomaskisi CE -merkitty?

Kirurginen suu-nenäsuojain luokitellaan 1 luokan lääkinnälliseksi laitteeksi ja näin ollen tällaisissa tuotteissa täytyy olla CE-merkintä.

Oikeanlainen CE-merkintä ja sen yhteydessä esiintyvä EN 14683 -koodi kertoo, että kasvomaski on oikein merkitty 1 luokan lääkinnällinen laite. Kyseinen yhdistelmä löytyy esimerkiksi myymistämme Kingfa IIR, sekä Kingfa IIR musta -tuotteista.

 

Takaisin pääkategoriaan

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. {{getFormattedData(product, 'name')}}
    Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ota Yhteyttä