Suojalasit ja suojavisiirit

Laadukkaat, standardoidut suojalasit ja suojavisiirit saatavilla MedKitin sähköisesta kauppapaikasta! Suojaustuotteita merkeiltä kuten Wurth, B-Line ja Screentec.

Suojalasit ja suojavisiirit toimivat erinomaisena suojana erityisesti silmille ja suojavisiirit suojaavat koko kasvoja. Nämä kasvojen suojaustuotteet ovat erinomainen lisä esimerkiksi hengityssuojaimen kanssa kun suojaustasoa halutaan nostaa. 

Wurth ja B-Line suojalasit ovat muotoiltu kaareviksi, joten ne antavat erinomaisen suojan myös sivusta lentäville partikkeleille. Lasit ovat varustettu kirkkailla linsseillä. 

Tarjoamamme suojavisiirit ovat kevyitä ja helppoja käyttää. Suojavisiirit saadaan paketista käyttövalmiiksi vain muutamassa sekunnissa.

6 tuotetta
Nouseva
 1. Suojavisiiri, standardoitu, EU -sertifikaatti
  Screentec Suojavisiiri - Kotimainen tuote

  Tuotetta löytyy varastostamme heti toimitukseen! Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

  Kotimainen Screentec Oy:n valmistava suojavisiiri, joka peittää leuan, suun, nenän ja silmät ja jonka tarkoituksena on estää edestäpäin tulevien nestemäisten roiskeiden pääsy käyttäjän kasvoille. Suojavisiiriä voi käyttää silmälasien kanssa.

  Tuotekoodi: MK_14775
 2. Suojavisiiri, standardoitu, EU -sertifikaatti
  Suojavisiiri

  Tuotetta löytyy varastostamme heti toimitukseen! Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

  Laadukas suojavisiiri silmien ja kasvojen suojaksi. Antaa hyvän lisäsuojan kasvoille hengityssuojaimen lisäksi.

  Tuotekoodi: MK_14822
 3. Suojalasit Saiga VAA2771
  Suojalasit Saiga VAA2771
  Suojalasit, joissa on kirkkaat linssit. Moderni muotoilu ja on erittäin mukava käyttää työn aikana, mutta myös vapaa-ajalla.
  Tuotekoodi: MK_VAA2771
 4. Wurth Suojalasit Basic
  Wurth Suojalasit Basic

  Laadukkaat tavalliset suojalasit kirkkaalla linssillä. Suojalasien muotoilussa on otettu huomioon suojaus myös mahdollisesti sivulta lentävistä vaaratekijöistä. Suojalasit ovat muotoiltu kaarevaksi, jolloin myös sivusuojaus on parempi kuin suoraksi muotoilluissa laseissa. 

  Tuotekoodi: MK_14805
 5. Suojalasit Kirkas (Art 90960C)
  B-Line Suojalasit, kirkas

  Sankamalliset sivusuojan tarjoavat perussuojalasit kirkkaalla linssillä työkäyttöön. Pituudeltaan säädettävien sankojen ja linssosan kallituskulman säädön ansiosta istuu lähes kaikille käyttäjille. Soveltuu yleisimmiltä teollisuudessa esiintyviltä uhkilta suojautumiseen. 

  Tuotekoodi: MK_BL13CI
 6. Suojalasit Kirkas (Art 90960C)
  B-Line Coverspecs AS kirkas Suojalasit

  Sankamalliset silmälasien päällä käytettäväksi soveltuvat perussuojalasit työkäyttöön. Naarmuuntumisenestopinnoitettu kirkas linssi, joka suojaa myös sivuilta.

  Tuotekoodi: MK_BL11CI
6 tuotetta
/ sivu