Suojalasit ja suojavisiirit

Laadukkaat, standardoidut suojalasit ja suojavisiirit saatavilla MedKitin sähköisesta kauppapaikasta! Suojaustuotteita merkeiltä kuten Wurth, B-Line ja Screentec.

Suojalasit ja suojavisiirit toimivat erinomaisena suojana erityisesti silmille ja suojavisiirit suojaavat koko kasvoja. Nämä kasvojen suojaustuotteet ovat erinomainen lisä esimerkiksi hengityssuojaimen kanssa kun suojaustasoa halutaan nostaa. 

Tarjoamamme suojavisiirit ovat kevyitä ja helppoja käyttää. Suojavisiirit saadaan paketista käyttövalmiiksi vain muutamassa sekunnissa.

5 tuotetta
Nouseva
 1. Suojavisiiri, standardoitu, EU -sertifikaatti
  Suojavisiiri

  Tuotetta löytyy varastostamme heti toimitukseen! Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

  Laadukas suojavisiiri silmien ja kasvojen suojaksi. Antaa hyvän lisäsuojan kasvoille hengityssuojaimen lisäksi.

  Tuotekoodi: MK_14822
 2. Suojalasit Saiga VAA2771
  Suojalasit Saiga VAA2771
  Suojalasit, joissa on kirkkaat linssit. Moderni muotoilu ja on erittäin mukava käyttää työn aikana, mutta myös vapaa-ajalla.
  Tuotekoodi: MK_VAA2771
 3. Suojavisiiri KB340, 10 kpl + Pentisol 200ml desinfiointiaine 2kpl - PAKETTITARJOUS
  Suojavisiiri KB340, 10 kpl + Pentisol 200ml desinfiointiaine 2kpl - PAKETTITARJOUS

  Pakettitarjouksessa 10 kpl paketti laadukkaita KB340 suojavisireitä ja kaksi kappaletta Pentisol Bactisept 200ml desinfiointiainepulloa. Pakettihinta on laskettu valmiiksi sinua varten!

  Suojavisiiri + desinfiointiainepaketti on erinomainen esimerkiksi kauppoihin, ravintoloihin tai muualle missä ihmiskontakteja saattaa tulla päivän aikana useita. Tästä paketista riittää suojavisiirejä useammalle työntekijälle.

  Tuotekoodi: MK_15202P_PKT
 4. Suojalasit Kirkas (Art 90960C)
  B-Line Suojalasit, kirkas

  Sankamalliset sivusuojan tarjoavat perussuojalasit kirkkaalla linssillä työkäyttöön. Pituudeltaan säädettävien sankojen ja linssosan kallituskulman säädön ansiosta istuu lähes kaikille käyttäjille. Soveltuu yleisimmiltä teollisuudessa esiintyviltä uhkilta suojautumiseen. 

  Tuotekoodi: MK_BL13CI
 5. Suojalasit Kirkas (Art 90960C)
  B-Line Coverspecs AS kirkas Suojalasit

  Sankamalliset silmälasien päällä käytettäväksi soveltuvat perussuojalasit työkäyttöön. Naarmuuntumisenestopinnoitettu kirkas linssi, joka suojaa myös sivuilta.

  Tuotekoodi: MK_BL11CI
5 tuotetta
/ sivu

Kaarevat ja pitkät suojavisiirit antavat kasvoillesi suojan laajalta alueelta, sekä sivusta, että edestä. Suojavisiirit ovat mainio keino suojata kasvot kiinteiltä roiskeilta ja pieniltä iskuilta.