Suojalasit ja suojavisiirit

Laadukkaat, standardoidut suojalasit ja suojavisiirit saatavilla MedKitin sähköisesta kauppapaikasta! Suojaustuotteita merkeiltä kuten Wurth, B-Line ja Screentec.

Suojalasit ja suojavisiirit toimivat erinomaisena suojana erityisesti silmille ja suojavisiirit suojaavat koko kasvoja. Nämä kasvojen suojaustuotteet ovat erinomainen lisä esimerkiksi hengityssuojaimen kanssa kun suojaustasoa halutaan nostaa. 

Tarjoamamme suojavisiirit ovat kevyitä ja helppoja käyttää. Suojavisiirit saadaan paketista käyttövalmiiksi vain muutamassa sekunnissa.

3 tuotetta
Nouseva
 1. Suojavisiiri, standardoitu, EU -sertifikaatti
  Suojavisiiri

  Inventaarioale -tuote!

   

  Suojavisiiri silmien ja kasvojen suojaksi. Antaa hyvän lisäsuojan kasvoille hengityssuojaimen lisäksi.
  Otsapehmuste tekee suojavisiiristä mukavan käyttää ja laaja, kirkkaassa visiirissä on laajan suojaavuuden lisäksi laaja näkyvyys.

  Tuotekoodi: MK_14822
 2. Suojalasit Kirkas (Art 90960C)
  B-Line Suojalasit, kirkas

  Sankamalliset sivusuojan tarjoavat perussuojalasit kirkkaalla linssillä työkäyttöön. Pituudeltaan säädettävien sankojen ja linssosan kallituskulman säädön ansiosta istuu lähes kaikille käyttäjille. Soveltuu yleisimmiltä teollisuudessa esiintyviltä uhkilta suojautumiseen. 

  Tuotekoodi: MK_BL13CI
 3. Suojalasit Kirkas (Art 90960C)
  B-Line Coverspecs AS kirkas Suojalasit

  Sankamalliset silmälasien päällä käytettäväksi soveltuvat perussuojalasit työkäyttöön. Naarmuuntumisenestopinnoitettu kirkas linssi, joka suojaa myös sivuilta.

  Tuotekoodi: MK_BL11CI
3 tuotetta
/ sivu

Kaarevat ja pitkät suojavisiirit antavat kasvoillesi suojan laajalta alueelta, sekä sivusta, että edestä. Suojavisiirit ovat mainio keino suojata kasvot kiinteiltä roiskeilta ja pieniltä iskuilta.