Käsidesit ja -huuhteet

Käsidesit ja -huuhteet

Käsidesit netistä - ovelle kuljetettuna!

Kaikki myymämme käsidesit ylittävät suositellun 70% etanolirajan, jolloin käsidesin vaikutus ja tehokkuus on parhaimmillaan

Käsidesit ja käsihuuhteet ovat yleensä alkoholipitoisia desinfektioaineita, joita käytetään käsienpesun ohessa tai pelkästään jos käsienpesumahdollisuutta ei ole hetkellisesti. Myymissämme käsidesi- ja käsihuuhdepulloissa vaikuttavana aineena on etanoli.

Käsidesin käyttö 

Paras tapa pitää pöpöt loitolla on käsidesin tai käsihuuhteen käyttö käsienpesun (saippualla) yhteydessä. Käsidesi auttaa ylläpitämään hyvää käsihygieniaa ja poistaa iholta mahdollisesti haitallisia bakteereja ja viruksia, jotka voivat toimia taudinaiheuttajina esimerkiksi flunssakauden aikana. 

Käsidesiä kannattaakin siis käyttää ympäri vuoden, varsinkin jos matkustaa tai vierailee paljon kohteissa, jossa ei ole mahdollisuutta käsienpesuun. 

Yleisimmät käsidesit ja käsihuuhteet sisältävät ihoa hoitavia aineita, jotta käsien desinfiointi ei rikkoisi ihoa tai käsidesin käytöstä ei aiheutuisi mitään haittaa kuten ihon kuivumista tai rikkoutumista, jolloin käytöstä tulee kivuliasta. 

Käsidesit yrityksille ja kuluttajille

 • 100ml käsidesipullot mahtuvat loistavasti mukaan kauppareissulle laukkuun, taskuun tai reppuun. Pienemmän koon ansiosta voit kantaa käsidesiä mukanasi kun olet poissa kotoa. Pienet käsidesi ja -huuhdepullot sopivat esimerkiksi ravintoloihin henkilökunnan käyttöön kun palvellaan asiakkaita tiskillä. 
 • 500ml käsidesipullot sopivat erinomaisesti kotikäyttöön. 500ml käsidesipullosta on helppo annostella sopiva määrä käsidesiä itselle sekä muille. Flip -korkilliset käsidesit eivät ole välttämättä kätevimpiä käyttää kiireessä, mutta jos omistat entuudestaan jo pumppupullon, flip -korkilliset käsidesit toimivat erinomaisena täyttöpullona!
 • 1 litran kokoiset dispensio käsidesipullot sopivat erinomaisesti esimerkiksi julkisen tilan yleiseksi käsidesipulloksi. Dispensiopulloihin tarvitset myös telineen, jotta käsidesiä on mahdollisimman helppo annostella. 

Lue artikkelimme käsihygieniasta täältä

Rajaa tuotteita
Rajaukset
 1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. {{getFormattedData(product, 'name')}}
  Ladataan....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ota Yhteyttä