Henkilökohtaiset Suojaustuotteet

Henkilökohtaiset suojaustuotteet ovat nyt ajankohtaisia hygieniatuotteita julkisilla pakoilla, kulkuneuvoissa ja kaupoissa. Myymämme suojaustuotteet ovat laadukkaita ja tuotteissamme on otettu huomioon ajankohtaiset vaatimukset ja standardit. Kingfa -kasvomaskit ovat merkitty CE ja EN 14683 -yhdistelmällä, joka takaa, että kasvomaskit ovat turvallisia käyttää ja ne vastaavat annettuja standardeja.  Hengityssuojaimet ehkäisevät bakteerien ja virusten suoraa pääsyä hengitysteihin ja käsidesillä sekä desinfiointipyyhkeillä voidaan pitää yllä hyvää käsihygieniaa.

Mikä maski suojaa käyttäjää?

FFP2- ja FFP3 -hengityssuojaimet suojaavat myös käyttäjäänsä kun hengityssuojain on oikein asetettu kasvoille. Hengityssuojaimet ehkäisevät haitallisten pölyjen, hiukkasten ja taudinaiheuttajien pääsyä hengitysteihin.

Mistä tunnistaa oikean CE-merkinnän kasvomaskipaketissa ja mitä tarkoittaa II tai IIR? Lue artikkelimme Laadukkaan kasvomaskin tunnistaa näistä kahden kirjaimen ja EN -koodin yhdistelmästä.

Henkilökohtaiset suojavarusteet:

Nyt verkkokaupastamme saatavilla myös korona pikatesti kotiolosuhteisiin. Boson SARS-CoV-2 korona pikatesti antaa tuloksen 10 - 15 minuutissa kotiolosuhteissa ja on helppokäyttöinen. Testit myydään yksittäiskappaleina hintaan 6,01€.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. {{getFormattedData(product, 'name')}}
    Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ota Yhteyttä