FFP3 Hengityssuojaimet

FFP3 -tason hengityssuojaimet ovat korkeinta suojaustasoa ja FFP3 -luokan hengityssuojaimet suodattavat vähintään 99% ilman epäpuhtauksista.

FFP3 -tason hengityssuojaimia on saatavilla uloshengitysventtiilillä tai ilman venttiiliä. Uloshengitysventtiili ei vaikuta millään tavoin hengityssuojaimen suojaustasoon, vaan lisää käyttömukavuutta, sillä uloshengitysilmasta muodostuva kuuma ilma pääsee venttiilin kautta pakenemaan, eikä hengityssuojain tunnu niin kuumalta tai kostealta. 

Takaisin selaamaan kaikkia hengityssuojaimia

2 tuotetta
Nouseva
 1. FFP3 Hengityssuojain venttiilillä, Laianzhi 10 - 30kpl, kertakäyttöinen
  FFP3 Hengityssuojain venttiilillä, Laianzhi 10 - 30kpl, kertakäyttöinen

  Inventaarioale -tuote!


  Tuotetta löytyy varastostamme heti toimitukseen! Toimitusaika 1-3 arkipäivää.


  6 kerroksinen suojaus suodattaa tehokkaasti pölyt, pienemmät hiukkaset ja nestemäiset roiskeet. Venttiilillä ja sisäpuolella olevalla vaahtomuovikerroksella varustettu hengityssuojain FFP3 on mukava käyttää pidemmilläkin käyttöajoilla. Venttiili poistaa kosteutta ja lämmintä ilmaa hengityssuojaimen sisältä. Vaahtomuovipehmuste asettuu mukavasti kasvoja vasten ja tuntuu käytön aikana pehmeältä.

  Tuotekoodi: MK_15201
 2. FFP3 Hengityssuojain venttiilillä, 10 kpl
  FFP3 Hengityssuojain venttiilillä, 3-30 kpl, kertakäyttöinen

  Hengityssuojaimet täyttävät EN149:2001 sekä A1:2009 vaatimukset.

  Tuotekoodi: MK_GD7031_3
2 tuotetta
/ sivu

FFP3 -hengityssuojainta voidaan kutsua kansankielellä myös termillä "kolmostason hengityssuojain" tai "kolmostason suojain", sillä FFP3 on nimensä mukaiseksi kolmas suojaustaso ja myös kaikista korkein hengityssuojaimen suojaustaso. 

Kolmostason suojain suodattaa vähintään 99% ilman epäpuhtauksista kuten terveydelle vaarallisilta kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta.