Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

HAIX Airpower XR1 Europe turvajalkine

HAIX Airpower XR1 turvajalkine

 • HAIX Airpower XR1 turvajalkine
 • HAIX Airpower XR1 turvajalkineen pohja

HAIX Airpower XR1 Europe turvajalkine

HAIX Airpower XR1 Europe on seuraavalle tasolle viety turvajalkine pelastushenkilöstölle ja muille raskaan alan ammattilaisille.

TUotekoodi: HX605117
Veroton: 257,26 € Verollinen: 319,00 €
Veroton: 257,26 € Verollinen: 319,00 €

 

 • Kuvaus
 • HAIX Airpower XR1 on seuraavalle tasolle viety turvajalkine pelastushenkilöstölle ja muille raskaan alan ammattilaisille. Päälimateriaali on täysin vedenpitävää ja hengittävää nahkaa. Nahan Sun Reflect -ominaisuus vähentää auringon vaikutusta suorassa auringonvalossa. Säteet heijastuvat pois pitäen nahan ja jalan viileänä. Pohja on vahvaa ja mukautuvaa kumiseosta, joka suojaa erilaisilta iskuilta ja epätasaisuuksilta. Se kestää kulutusta ja takaa pidon myös kylmällä säällä. Tahraamaton pohja kestää erinomaisesti kuumutta, öljyä ja bensiiniä. Pohjan uudenlainen kuviointi parantaa pitoa liukkaissa olosuhteissa. Komposiittikärki on täysin metallivapaa!

  Sisävuoren ominaisuuksia on mm. laminoitu 3-kerroksinen vedenpitävä ja hengittävä CROSSTECH-kalvo. Vuori kestää hyvin hankausta ja siinä on hyvä läpäisynesto bakteereja ja viruksia vastaan, joita saattaa tulla veren tai muiden ruumiineritteiden mukana. Mico-Dry -järjestelmä siirtää kosteutta ulos kengästä jokaisella askeleella. Pestävät, kuitukankaasta tehdyt pohjalliset imevät hyvin kosteutta. Pohjallisten Airflow-kanavat viilentävät jalkaa korkeissa lämpötiloissa. Käyttäjä voi valita kolmesta pohjallisesta omaan jalkaansa parhaiten sopivat lisäten näin kengän istuvuutta. Haix EasyZip -vetoketjukiinnityksen ansiosta kengät ovat todella nopea pukea jalkaan, mutta pitävät sen myös tukevasti paikallaan. Hyvin suojatut nauhat estävät etteivät ne jää kiinni mihinkään kesken nopean toiminnan. Lenkki varren takaosassa helpottaa kengän jalkaan vetämistä.
   
  Haix-jalkineilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

  Saatavat koot:
  UK 3 - 15
  EU 35 - 51

  Ominaisuuksia

  - Suojaa kemikaaleja, bakteereja ja viruksia vastaan
  - Nopea pukea jalkaan
  - Komposiittikärki
  - Istuvuutta pystyy säätämään

 • Arvostelut