HAIX Airpower Pro R

178,04  Sis. Alv 220,77 
TUotekoodi: HX607623
178,04  Sis. Alv 220,77 

HAIX Airpower Pro R

 • HAIX Airpower Pro R
 • HAIX Airpower Pro R
 • Kuvaus
 • Airpower Pro R

  Uusi kevytmaihari, joka tehdään vain Suomen markkinoille. Suomalaiseen jalkaan sopiva leveämpi lesti ja integroitu jalkaholvin tuki takaavat parhaan käyttömukavuuden. Vedenpitävä Gore XCR ja varren kestävä cordura-kangas tekevät jalkineista hengittävät ja ja täysin vesitiiviit. Uudet nopekäyttöiset nauhalenkit ja nilkan pikalukitus. Parhaan SRC-pitoluokan antistaattinen, öljyn ja bensan kestävä pohja Airpower R, kestävä ja erinomainen pito myös pakkasessa. 

  Tuotenumero: 607623 
  Materiaali: 2,0- 2,5 mm nahkaa/Cordura
  Väri: musta
  Varren korkeus: 18 cm
  GORE-TEX® XCR
  Pohja: Airpower R, antistaattinen, paras SRC-pitävyysluokka
  nopeakäyttöiset nauhalenkit, nilkan pikalukitus

  Koot: EU 36 - 47
  Ylikoot: EU 48 - 49

   AS-järjestelmä

  - integroitu jalkaholvin tuki, joka antaa jalalle hyvän sivuttaistuen. AS-järjestelmä on kiinteä osa jalkineen pohjaa eli pohja on muotoiltu jalkaholvin kohdalta

  Ilmajärjestelmä, Climate-System

  - jalassa syntyvä kosteus (hiki) poistuu Gore-Tex –kalvon kautta, jonka jälkeen kalvon ja päälinahan välissä on vesihöyryä. Astuttaessa muodostuu pumppausliike. Huokosen vaahdon painuessa kasaan saa tämä pumppausliike aikaan vesihöyryn poistumisen kengästä varren yläosan ilma-aukkojen kautta.

  SunReflex

  - vähentää suorassa auringon valossa tuntuvaa kuumentumisen tunnetta. Auringon säteet heijastuvat pois nahasta pitäen nahan ja jalat viileämpinä.

  CO-System

   - sertifioitu turvajalkine ortopedisille pohjallisille.

  Tuotenumero: HX607623

 • Arvostelut