Ilmarintasidos, FoxSeal, 2 kpl

Tarjouspyyntötuote
Tuotenumero
67101709
Innovatiivinen Foxseal -ilmarintasidos on tarkoitettu rintakehän lävistävien vammojen ensihoitoon. FoxSeal tarttuu hyvin myös kosteaan tai veriseen ihoon säilyttäen tiiviyden ja toimii erinomaisesti kylmissä ja kuumissa lämpötiloissa.
Tarjouspyyntö

Innovatiivinen Foxseal -ilmarintasidos on tarkoitettu rintakehän lävistävien vammojen ensihoitoon. Foxseal tarttuu hyvin myös kosteaan tai veriseen ihoon säilyttäen tiiviyden ja toimii erinomaisesti kylmissä ja kuumissa lämpötiloissa.

Foxseal on steriili rintakehän haavasidos, joka voidaan kiinnittää uudelleen. Foxseal on helppo avata, mikäli jänniteilmarinnan (tensiopneumathorax) ylipaine halutaan purkaa ilmarintasidoksen kautta.

Valmistajalla on kokemusta satojen tuhansien ilmarintasidosten valmistuksesta HyFin -brändille. Ensihoidossa kohdattavat lävistävät vammat on yleisimmin aiheutettu erilaisilla terä- tai ampuma-aseilla tai ne ovat syntyneet työtapaturman seurauksena.

Foxsealin on kehittänyt Celoxin takana oleva yhtiö ja yritys on valmistanut jo yli 100 000 ilmarintasidosta. Erityisen sidoksesta tekee sen toimintavarmuus, hyvä kiinnittyvyys geelimäisen liimapinnan ansiosta. Foxseal on kehitetty huomioiden US CoTCCC(* ohjeistukset ja käytettävyys vaativissa kenttäolosuhteissa. Soveltuu hyvin Tactical Emergency Casuality Caren eli TECC:n hyödyntämiseen.Pakkauksessa on kaksi (2) sidosta, jolla voidaan hoitaa sisään- ja ulostulovamma.

Tuotenumero: FG08814441

Ota Yhteyttä