Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Foxseal - ilmarintasidos, 2 kpl

Foxseal

 • Foxseal
 • Foxseal

Foxseal - ilmarintasidos, 2 kpl

Innovatiivinen Foxseal -ilmarintasidos on tarkoitettu rintakehän lävistävien vammojen ensihoitoon. FoxSeal tarttuu hyvin myös kosteaan tai veriseen ihoon säilyttäen tiiviyden ja toimii erinomaisesti kylmissä ja kuumissa lämpötiloissa.
TUotekoodi: FG08814441
Veroton: 29,50 € Verollinen: 36,58 €

 

 • Kuvaus
 • Innovatiivinen Foxseal -ilmarintasidos on tarkoitettu rintakehän lävistävien vammojen ensihoitoon. Foxseal tarttuu hyvin myös kosteaan tai veriseen ihoon säilyttäen tiiviyden ja toimii erinomaisesti kylmissä ja kuumissa lämpötiloissa.

  Foxseal on steriili rintakehän haavasidos, joka voidaan kiinnittää uudelleen. Foxseal on helppo avata, mikäli jänniteilmarinnan (tensiopneumathorax) ylipaine halutaan purkaa ilmarintasidoksen kautta.

  Valmistajalla on kokemusta satojen tuhansien ilmarintasidosten valmistuksesta HyFin -brändille. Ensihoidossa kohdattavat lävistävät vammat on yleisimmin aiheutettu erilaisilla terä- tai ampuma-aseilla tai ne ovat syntyneet työtapaturman seurauksena.

  Foxsealin on kehittänyt Celoxin takana oleva yhtiö ja yritys on valmistanut jo yli 100 000 ilmarintasidosta. Erityisen sidoksesta tekee sen toimintavarmuus, hyvä kiinnittyvyys geelimäisen liimapinnan ansiosta. Foxseal on kehitetty huomioiden US CoTCCC(* ohjeistukset ja käytettävyys vaativissa kenttäolosuhteissa.

  Pakkauksessa on kaksi (2) sidosta, jolla voidaan hoitaa sisään- ja ulostulovamma.

  Tuotenumero: FG08814441

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista