Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

First Care Israelilainen ensiside 6" - liikkuvalla haavatyynyllä

First Care Israelilainen ensiside 6"

 • First Care Israelilainen ensiside 6"
 • First Care Israelilainen ensiside 6"

First Care Israelilainen ensiside 6" - liikkuvalla haavatyynyllä

Maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu Israelilainen ensiside. Erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Käyttäjäryhminä eri maiden sotilasjoukot, tuote on laajentunut sotilaskäytöstä ensihoitotilanteisiin. Liikkuvalla haavatyynyllä oleva ensiside soveltuu erinomaisesti ampumahaavojen hoitoon.

TUotekoodi: FCP05
Veroton: 13,95 € Verollinen: 17,30 €

 

 • Kuvaus
 • First Care ensiside on erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Koostuu tarttumattomasta haavasidoksesta, joka kiinnitetään elastisella sidoksella ja lukituskahvasta. Sidosta voidaan käyttää myös kiristysiteenä. Helppokäyttöinen, sopii sekä terveydenhuollon ammattilaisten että muiden käytettäväksi.
  Steriilisti tyhjiöpakattu, mukana valmistajan kuvitettu käyttöohje. CE, FDA NATO hyväksynnät. Sotilastuote.

  Liikkuvalla haavatyynyllä oleva ensiside on tarkoitettu erityisesti ampumahaavojen hoitoon: toinen haavatyyny asetetaan luodin sisäänmeno- ja toinen poistumiskohdan päälle.
  Syviä haavoja varten liikkuvan haavatyynyn voi helposti irrottaa siteestä ja sitä voi käyttää syvän haavan lisätukkimiseen. Laajoja haavoja varten liikkuvan tyynyn voi asettaa kiinteän haavatyynyn viereen, jolloin tyynyjen yhteiskoko on 25,4 cm x 15,2 cm.

  Koko: 15,2 cm
  Tuotenumero: FCP05

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista