Tuotteen kategoriat: Verenvuodon hallinta, Ensisiteet

First Care Israelilainen ensiside 6" - liikkuvalla haavatyynyllä

13,95  Sis. Alv 17,30 
TUotekoodi: MK_100521100

First Care Israelilainen ensiside 6"

 • First Care Israelilainen ensiside 6"
 • First Care Israelilainen ensiside 6"
 • Kuvaus
 • First Care ensiside on erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Koostuu tarttumattomasta haavasidoksesta, joka kiinnitetään elastisella sidoksella ja paineenkohdentajasta. Sidosta voidaan käyttää myös kiristysiteenä. Helppokäyttöinen, sopii sekä terveydenhuollon ammattilaisten että muiden käytettäväksi.
  Steriilisti tyhjiöpakattu, mukana valmistajan kuvitettu käyttöohje. CE, FDA NATO hyväksynnät. Sotilastuote. 

  Soveltuu myös hyvin Tactical Emergency Casuality Caren eli TECC:n hyödyntämiseen.

  Liikkuvalla haavatyynyllä oleva ensiside on tarkoitettu erityisesti ampumahaavojen hoitoon: toinen haavatyyny asetetaan luodin sisäänmeno- ja toinen poistumiskohdan päälle.
  Syviä haavoja varten liikkuvan haavatyynyn voi helposti irrottaa siteestä ja sitä voi käyttää syvän haavan lisätukkimiseen. Laajoja haavoja varten liikkuvan tyynyn voi asettaa kiinteän haavatyynyn viereen, jolloin tyynyjen yhteiskoko on 25,4 cm x 15,2 cm.

  Koko: 15,2 cm
  Tuotenumero: MK_100521100

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • First Care Israelilainen ensiside 6"
  First Care Israelilainen ensiside 6"
  8,95  Sis. Alv 11,10 

  Lue lisää ...

  Maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu Israelilainen ensiside. Erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Käyttäjäryhminä eri maiden sotilasjoukot, tuote on laajentunut sotilaskäytöstä ensihoitotilanteisiin.

 • H-Bandage-ensiside
  H-Bandage-ensiside
  11,50  Sis. Alv 14,26 

  Lue lisää ...

  H-Bandage on laajasti käytössä oleva steriili ja tarttumaton ensiside, jota voi käyttää yhdellä kädellä. Suunniteltu ensivaste-, sotilas- ja poliisikäyttöön.
 • OLAES Modulaarinen ensiside 6" (15,2 cm)
  OLAES Modulaarinen ensiside 6" (15,2 cm)
  10,57  Sis. Alv 13,11 

  Lue lisää ...

  Olaes Modular Bandage on uuden sukupolven traumaside. Sitä käyttävät niin sotilaat, ensihoitajat, TEMS- ja muut viranomais-valmiusryhmät.

 • CAT RED-TIP -yhdenkäden kiristysside
  CAT RED-TIP -yhdenkäden kiristysside
  29,80  Sis. Alv 36,95 

  Lue lisää ...

  Suosittu CAT yhdenkäden kiristysside verenvuotojen hätätilanteisiin. Tarvittaessa pystytään laittamaan itselleen myös yhdellä kädellä ja näin tyrehdyttää henkeäuhkaavaa verenvuotoa. Nopeat tarrakiinnitykset ja -varmistukset kuljetuksen ajaksi.