First Care Israelilainen ensiside 6" - liikkuvalla haavatyynyllä

16,98 €
Sis. Alv 21,06 €
Tuotenumero
67100366
Maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu Israelilainen ensiside. Erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Käyttäjäryhminä eri maiden sotilasjoukot, tuote on laajentunut sotilaskäytöstä ensihoitotilanteisiin. Liikkuvalla haavatyynyllä oleva ensiside soveltuu erinomaisesti ampumahaavojen hoitoon.

First Care ensiside on erityinen painesidos, joka on suunniteltu suuriin verenvuotoihin taistelutilanteissa, traumoissa tai muissa suurissa verenvuodoissa. Koostuu tarttumattomasta haavasidoksesta, joka kiinnitetään elastisella sidoksella ja paineenkohdentajasta. Sidosta voidaan käyttää myös kiristysiteenä. Helppokäyttöinen, sopii sekä terveydenhuollon ammattilaisten että muiden käytettäväksi.
Steriilisti tyhjiöpakattu, mukana valmistajan kuvitettu käyttöohje. CE, FDA NATO hyväksynnät. Sotilastuote. 

Soveltuu myös hyvin Tactical Emergency Casuality Caren eli TECC:n hyödyntämiseen.

Liikkuvalla haavatyynyllä oleva ensiside on tarkoitettu erityisesti ampumahaavojen hoitoon: toinen haavatyyny asetetaan luodin sisäänmeno- ja toinen poistumiskohdan päälle.
Syviä haavoja varten liikkuvan haavatyynyn voi helposti irrottaa siteestä ja sitä voi käyttää syvän haavan lisätukkimiseen. Laajoja haavoja varten liikkuvan tyynyn voi asettaa kiinteän haavatyynyn viereen, jolloin tyynyjen yhteiskoko on 25,4 cm x 15,2 cm.

Koko: 15,2 cm
Tuotenumero: MK_100521100

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua

Ota Yhteyttä