Exo 15m EasHook musta

365,05  Sis. Alv 452,66 
TUotekoodi: D30015 CNN

Exo 15m EasHook musta

 • Kuvaus
 • Taktiseen käyttöön suunniteltu kokomusta laskeutumispakkaus yhdelle henkilölle. Täysin integroitu valmis ratkaisu mahdollistaa nopean ja turvallisen poistumisen esim. ikkunan kautta. Erittäin kevyt ja pienikokoinen, suunniteltu helposti kuljetettavaksi jatkuvasti mukana asussa, jossa on integroitu valjas (esim. Petzl Falcon), Exon pussi sijoitetaan lantiolle reiden päälle josta se on nopeasti otettavissa käyttöön.  
   
  Exo Eashook karabiinilla on tarkoitettu olosuhteisiin missä ankkuripiste on valmiiksi olemassa. Köysi staattinen 15m kulutusta ja kuumuutta kestävä 7,5mm Technora (aramidikuitu). Automattisesti lukkiutuva laskeutumislaite mahdollistaa: Köyden helpon löysäämisen, laskeutumisen ja pysähtymisen täsmällisen kontrolloinnin ja vaimentaa putoamistilanteessa laskeutujaan kohdistuvaa voimaa. Huom! Technora köysi on erittäin staattinen eli joustamaton, käyttäjän on pidettävä köysi aina mahdollisimman lyhyenä jotta nykäysvoimia ei pääse ikkunalaudan ylitystilanteessa muodostumaan.  
   
  Toimitetaan kokomustassa Nomex (aramidikuitu) pussissa joka on suunniteltu suoraan valjaaseen liitettäväksi. CE EN 341 type D. Paino 1300g. Toimitetaan vakioversiona 15m köydellä, muut pituudet saatavissa tilauksesta. 15m köysi riittää maahan asti tai laskeutumiseen alempien kerrosten korkeudelle, joihin voidaan ikkuna rikkomalla siirtyä turvaan.  
   
  (Exosta saatavissa myös pidempi taktinen kokomusta 23m / 1600g versio (toimitetaan ilman kuljetuspussia) D30023 CNN, sekä normaaliversio tuotenro D30015 CN, sekä New Yorkin palokunnille suunniteltu versio jossa automaattisesti lukkiutuvan EasHook karabiinin tilalla on suuri Hook ankkurikoukku, tuotenro D30015 B, soveltuu olosuhteisiin joissa ankkuripistettä ei ole valmiiksi olemassa, ko. versiota toimitetaan ainoastaan koulutuksen kanssa. Sen käyttö ja toimittaminen on kouluttamattomille henkilöille kielletty). 

 • Arvostelut