Ergon kauhapaarit / rankalauta

994,99 €
Sis. Alv 1 233,79 €
Tuotenumero
67103343
Ensihoidon ammattilaisten suunnittelemat säädettävät kauhapaarit. Pehmeän materiaalin ansiosta paarit ovat mukavat potilaalle. Ergonissa yhdistyvät kauhapaarien ja rankalaudan parhaat ominaisuudet.

Ergonin kädensijat on vuorattu HC3:lla ja ne ovat 20 asteen kulmassa parhaan mahdollisen pidon saavuttamiseksi. Hihnojen kiinnityspisteet ovat kädensijojen vieressä, joten hihnojen kiinnittäminen on helppoa ja nopeaa.

Kauhapaarin puoliskojen etäisyys on vain 25mm, joten potilaan selkärangan saa tuettua täydellisesti toisin kuin perinteisissä kauhapaareissa, joissa etäisyys on 80mm.

Paarit on suunniteltu siten, että niiden asettaminen potilaan alle sujuu helposti. HC3:n käyttö takaa rakenteellisen jämäkkyyden ja mahdollistaa hyvän lämmöneristyksen. Tämä auttaa hypotermian välttämisesssä ja mahdollistaa potilaan pitämisen kauemmin paareilla.

Flexilock-teknologian ansiosta paarit saa jaettua kokonaan kahteen osaan, sekä koko ergonomiaa voi säädellä, jolloin niiden asettaminen on helppoa vaikeissakin olosuhteissa sekä potilaan ollessa epäluonnollisessa asennossa. Perinteiset kauhapaarit eivät tähän pysty.

Ergon kauhapaarit täyttävät EN 1865 -standardin.

Ergon kauhapaareja voi käyttää röntgen- ja magneettikuvauksissa.

Tuote on tilaustuote.

Tekniset tiedot:

Korkeus: 7,5 cm
Leveys: 43 cm
Minimipituus: 165 cm
Maksimipituus: 201 cm
Pituus taitettuna: 120 cm
Korkeus taitettuna: 9 cm
Paino: 10,5 kg
Maksimikuorma: 170 kg

Värivaihtoehdot:
- sinivihreä (Tuotekoodi 16150/V)
- sinikeltainen (Tuotekoodi 16150/G)

Ota Yhteyttä