Haavan maskeeraussarjat

5 tuotetta
Laskeva
 1. Haavan maskeeraussarja / armeija
  Laaja haavan maskeeraussarja armeijakäyttöön
  Armeijakäyttöön suunnatussa haavan maskeeraussarjassa on mahdollista luoda suuronnettomuuksia kuvastavia tilanteita, missä monella potilaalla on toisistaan poikkeavia vakavia haavoja (vammoja). Tässä harjoituspaketissa on mukana mm. ampumishaavoja, lävistysvammoja, repeytymisiä, vaikeita leukavammoja sekä laaja valikoima maskeerauskomponentteja.
  Tuotekoodi: M9190
 2. Haavan maskeeraussarja / Xtreme Trauma
  Haavan maskeeraussarja / Xtreme trauma

  Xtreme traumapakkaus pitää sisällään 12 todentuntuista ja -näköistä haavaa ja näiden lisätarvikkeet. Haavoja voi käyttää ihmisellä tai harjoitusnukeilla. Moni vammoista voidaan laittaa vuotamaan verta. Haavat voidaan helposti puhdistaa. Lisäksi haavat ovat monikäyttöisiä. Haavat sisältävät kasvo-, käsi-, rinta-, silmä-, käsivarsi-, jalka-, nilkkavammoja.

  Tuotekoodi: M9189
 3. Haavan maskeeraussarja / Aloituspakkaus
  Haavan maskeeraussarjan aloituspakkaus

  Haavan maskeeraussarjan aloituspakkaus on tarkoitettu opettamisen avuksi. Pakkaus sisältää materiaalia useaan potilaan skenaarioon ja testeihin, joissa voidaan arvioida koulutettavan tekniikoita ja tietämystä hoitoa vastaavista toimenpiteistä.

  Tuotekoodi: M9188
 4. Haavan maskeeraussarja / Monipotilas / suuronnettomuus
  Haavan maskeeraussarja suuronnettomuus- ja monipotilaskoulutuksiin

  Suuronnettomuus / monipotilasonnettomuuksien harjoitteluihin suunnattu harjoittelusetti. Harjoittelusetti sisältää yleisimmin ilmeneviä vammoja ja opettaa oppilaita tunnistamaan ja hoitamaan kyseisiä vammoja. Harjoittelusetti tarjoaa visuaalista näyttöä helpottamaan ensihoitajien, ensiapukurssien opettamiseen.

  Tuotekoodi: M9187
 5. Haavan maskeeraussarja
  Haavan maskeeraussarja ensihoitajien koulutukseen

  Ensihoitajien opetukseen. Käytössä ympäri maailman. Maskeeraussarjalla harjoitukset saavat todenmukaisuutta. Käytössä on useita eri vahoja, värejä, uudelleen käytettäviä haavoja, veriä sekä työkaluja. Mukana myös englanninkielinen ohje traumasimulaatiosta askel askeleelta.

  Tuotekoodi: M9186
5 tuotetta
/ sivu