Cederroth ensiapulaukut

6 tuotetta
Laskeva
 1. Seinäteline Cederroth XL ensiapupakille
  Seinäteline Cederroth XL ensiapupakille
  Cederrothin valmistama seinäteline sopii uudelle XL ensiapupakille. Telineen mukana ei tule kiinnitystarvikkeita.
  Tuotekoodi: C51000008
 2. Cederroth First Aid Kit Small ensiapulaukku
  Cederroth Small -ensiapulaukku

  Uusi päivitetty Cederroth -Small ensiapulaukku on pieni päivystysvastaanotto aina kätesi ulottuvilla. Pieni ensiapulaukku on helppo kantaa mukana, jos työsi edellyttää usein liikkeellä oloa.

  Tuotekoodi: C390100
 3. Cederroth First Aid Kit Medium ensiapulaukku
  Cederroth Medium -ensiapulaukku
  Uusi päivitetty Cederroth Medium -ensiapulaukku on pieni päivystysvastaanotto aina kätesi ulottuvilla. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on selkeät kuvalliset ohjeet. Tämä takaa sen, että jokainen meistä osaa antaa ensiapua joka tilanteessa. Laukku täydentää hyvin kiinteästi seinään asennettua Cederroth Ensiapuasemaa toimialoilla, joissa ollaan usein liikkeellä.
  Tuotekoodi: C390101
 4. Cederroth First Aid Kit Large ensiapulaukku
  Cederroth Large -ensiapulaukku
  Uusi päivitetty Cederroth Large -ensiapulaukku on pieni päivystysvastaanotto aina kätesi ulottuvilla. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on selkeät kuvalliset ohjeet. Tämä takaa sen, että jokainen meistä osaa antaa ensiapua joka tilanteessa. Laukku täydentää hyvin kiinteästi seinään asennettua Cederroth Ensiapuasemaa toimialoilla, joissa ollaan usein liikkeellä.
  Tuotekoodi: C390102
 5. Cederroth First Aid Kit X-Large
  Cederroth XL -ensiapupakki
  Uusi päivitetty Cederroth XL -ensiapupakki on pieni päivystysvastaanotto aina kätesi ulottuvilla. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on selkeät kuvalliset ohjeet. Tämä takaa sen, että jokainen meistä osaa antaa ensiapua joka tilanteessa. Pakki täydentää hyvin kiinteästi seinään asennettua Cederroth Ensiapuasemaa toimialoilla, joissa ollaan usein liikkeellä.
  Tuotekoodi: C390103
 6. Cederroth Seinäteline ensiapupakeille
  Cederroth Seinäteline M- ja L ensiapulaukuille
  Cederroth Seinäteline M- ja L ensiapulaukuille
  Tuotekoodi: C190400
6 tuotetta
/ sivu