Suojahihat ja suojalahkeet

16 tuotetta
Nouseva
 1. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 78-100 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 78-100 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-XL
 2. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 72-92 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 72-92 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-L
 3. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 60-80 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 60-80 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-M
 4. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 48-68 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 48-68 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-S
 5. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 38-52 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 38-52 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-XS
 6. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 37 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 37 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  Tuotekoodi: HLS-XL
 7. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 32 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 32 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  Tuotekoodi: HLS-L
 8. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 26 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 26 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  Tuotekoodi: HLS-M
 9. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 20 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 20 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  Tuotekoodi: HLS-S
 10. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 14 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 14 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  Tuotekoodi: HLS-XS
 11. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 96-124 cm, hiha 48 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 96-124 cm, hiha 48 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-XXL
 12. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 45-61 cm, hiha 23 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 45-61 cm, hiha 23 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-S
 13. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 80-104 cm, hiha 41 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 80-104 cm, hiha 41 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-XL
 14. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 64-84 cm, hiha 35 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 64-84 cm, hiha 35 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-L
 15. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 54-68 cm, hiha 26 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 54-68 cm, hiha 26 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-M
 16. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 40-52 cm, hiha 17 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 40-52 cm, hiha 17 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-XS
16 tuotetta
/ sivu