Suojahihat ja suojalahkeet

8 tuotetta
Nouseva
 1. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 72-92 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 72-92 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-L
 2. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 60-80 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 60-80 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-M
 3. Toipilasliivit koirille
  Toipilasliivit koirille, vyötärön ympärys 38-52 cm

  Medical Pet Shirt toipilasliivi koirille, vyötärön ympärys 38-52 cm. Liiviin voi kiinnittää suojalahkeet. Liivissä on myös laitetasku ja säädeltävä paine.

  Tuotekoodi: TOP-XS
 4. Suojalahkeet koirille, takajalka
  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 32 cm

  Suojalahkeet koirille, takajalka, lahje 32 cm. Kiinnitetään erikseen ostettavaan toipilasliiviin. Sisältää kiinnitysnauhat.

  Tuotekoodi: HLS-L
 5. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 80-104 cm, hiha 41 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 80-104 cm, hiha 41 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-XL
 6. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 64-84 cm, hiha 35 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 64-84 cm, hiha 35 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-L
 7. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 54-68 cm, hiha 26 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 54-68 cm, hiha 26 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-M
 8. Suojahiha koirille, etujalka
  Suojahiha koirille, etujalka 40-52 cm, hiha 17 cm

  Koiran toipilashiha ihon suojaamiseen ja leikkauksen jälkeiseen toipumiseen. Medical Pet Shirt -toipilashihat on suunniteltu lemmikeille siten, että niiden istuvuus on hyvä ja aukot ovat anatomisesti oikeissa kohdissa. Suojahihat on helppo kiinnittää tarra- ja nepparikiinnityksen ansiosta. Etujalka 40-52 cm, hiha 17 cm.

  Tuotekoodi: TAZ-XS
8 tuotetta
/ sivu