Karvaleikkurit

9 tuotetta
Nouseva
 1. Braun Isis Aesculap karvaleikkuri
  Braun Isis Aesculap karvaleikkuri GT421

  Uudistunut  Braun Isis Aesculap langaton karvaleikkuri pidemmällä akunkestolla ja tehokkaammalla moottorilla. Täydellinen ratkaisu hankalan alueen karvanpoistoon esim. laskimopistoa tai koepalan ottamista varten. Sopii pienille tai suurille eläimille.

  Tuotekoodi: MK_GT421
 2. Braun Favorita II karvaleikkuri
  Braun Favorita II karvaleikkuri
  Braun Favorita II eläinten karvaleikkuri Favorita II (GT104), sopii monenkokoiselle eläimelle vaihdettavien leikkuupäiden ansiosta. Laitteen tasaisuus takaa hyvän leikkaustuloksen. Sopii pitkäaikaiseen käyttöön, turvallinen käyttää.
  Tuotekoodi: GT104
 3. Braun FAV5 karvaleikkuri pienille eläimille
  Braun FAV5 karvaleikkuri pienille eläimille

  Braun FAV5 karvaleikkuri on suunniteltu pienikokoisille eläimille esim. kissoille ja pienille koirille.

  Tuotekoodi: GT105
 4. Braun Econom II karvaleikkuri
  Braun Econom II karvaleikkuri
  Braun Econom II karvaleikkuri on täydellinen ratkaisu karjan leikkaamiseen. Sen suuri teho ja leikkuunopeus helpottavat työskentelyä hankalissa olosuhteissa. Sisältää nautakarjan leikkuuterän (GT367)
  Tuotekoodi: GT474
 5. Braun Aesculap Fortis karvaleikkuri
  Braun Aesculap Fortis karvaleikkuri
  Braun Aesculap Fortis karvaleikkuri on langaton, kätevä ja ergonomisesti suunniteltu karvaleikkuri. Aesculap laatua SnapOn teräsarjalla.
  Tuotekoodi: GT386
 6. Braun Econom II karvaleikkuri
  Braun Econom II karvaleikkuri
  Braun Econom CL Equipe on langaton hevosten karvaleikkuri. Sen suuri teho ja leikkuunopeus helpottavat työskentelyä hankalissa olosuhteissa. Laitteen suurimmat edut ovat sen leikkuunopeus, hiljaisuus, kevyt ja kestävä rakenne
  Tuotekoodi: GT814
 7. Braun Econom II karvaleikkuri
  Braun Econom II karvaleikkuri
  Braun Econom II karvaleikkuri on täydellinen ratkaisu suurten eläinten leikkaamiseen. Sen suuri teho ja leikkuunopeus helpottavat työskentelyä hankalissa olosuhteissa. Laitteeseen on saatavilla myös lampaiden keritsemiseen tarkoitettu leikkuupää tuotenumero: (GT369)
  Tuotekoodi: GT494
 8. Braun Vega karvaleikkuri
  Braun Vega Aesculap karvaleikkuri
  Braun Vega Aesculap langaton karvaleikkuri on täydellinen ratkaisu karvanpoistoon esim. ultraäänitutkimusta tai laskimopistoa varten. Sopii pienille tai suurille eläimille.
  Tuotekoodi: GT410
 9. Braun Libra karvaleikkuri, pienille eläimille
  Braun Libra karvaleikkuri, pienille eläimille
  Braun Libra karvaleikkuri on langaton karvaleikkuri, joka on tehty erityisesti pienille eläimille. Libralla on sama tehokkuus ja tarkkuus kuin Favorita II mallilla ja se on tarkoitettu erityisesti eläinlääkäreiden käyttöön.
  Tuotekoodi: GT216
9 tuotetta
/ sivu